Σάββατο, Ιουλίου 27, 2024

Ραντεβού των celebrities στο Παρίσι – Οι λαμπερές παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Εικόνες) Αρκετές διασημότητες βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.




AP Photo/Natacha Pisarenko

 

 

Με αρκετές λαμπερές στις εξέδρες που είχαν διαμορφωθεί κατά μήκος του Σηκουάνα στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Πριν την έναρξη των Αγώνων, διασημότητες όπως η Σάλμα Χάγιεκ και ο Σνουπ Ντογκ συμμετείχαν στην παραδοσιακή παράδοση της Ολυμπιακής φλόγας. Οι διάσημες τραγουδίστριες, Lady Gaga και Σελίν Ντιόν τραγούδησαν στο φαντασμαγορικό σόου της τελετής έναρξης.


Η Lady Gaga τραγούδησε σε «τέλεια» γαλλικά το «Bonsoir Paris»,. Ντυμένη στα μαύρα, η Αμερικανίδα σταρ ήρθε σε αντίθεση με τα ροζ πούπουλα, ενώ αναβίωνε την εμφάνιση της Zizi Jeanmaire το 1961, με το τραγούδι My thing in feathers.











Στη συνέχεια, κάθισε στο πιάνο για να συνεχίσει το σόου σε στυλ καμπαρέ.








Στην τελετή έναρξης τραγούδησε και η διάσημη καλλιτέχνις Άγια Νακαμούρα.





L’ENTRÉE EN "SEINE" d’Aya Nakamura. La France ! 😘 #Paris2024    pic.twitter.com/msHuRpm3j5— TopTrends2025 (@Toptrend2025) July 26, 2024



Μεταξύ των διασημοτήτων που κατέγραψε ο φακός στο Παρίσι είναι οι Αριάνα Γκράντε, Άννα Γουίντουρ, ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ με τη σύντροφό του Νάρα Μπαπτίστα, η τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, ο τραγουδιστής Φαρέλ Γουίλιαμς.




Η τραγουδίστρια Σίνθια Ερίβο με την Αριάννα Γκράντε



Η αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Ουίλιαμς, φτάνοντας στο Πύργο του Άιφελ πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.




O Snoop Dog με την Ολυμπιακή Φλόγα




Ο τραγουδιστής Pharrell Williams


Η αρχισυντάκτρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, και ο Αυστραλός σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν


O ηθοποιός που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στον «Λουπέν», Omar Sy



O σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου