Τρίτη, Ιουλίου 23, 2024

Η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα του Ντουμπάι χώρισε μέσω Instagram και έγινε viral - Ποια είναι η μητέρα της Ο λόγος που ζητά διαζύγιο είναι οι... αταξίες του συζύγου της.





Η πριγκίπισσα με τη μητέρα της

 
 

«Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram, απευθυνόμενη στον σύζυγό της, η ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum και κόρη του πρωθυπουργού των ΗΑΕ, προκαλώντας φρενίτιδα στο Διαδίκτυο.

Το post της 30χρονης πριγκίπισσας, που συγκεντρώνει χιλιάδες Likes και comments, μέσα σε μία μέρα έγινε viral, τόσο για τον τρόπο που ανακοινώθηκε ο χωρισμός, όσο και για την ιδιότητα της Sheikha.


Ο σύζυγός της είναι ο Mohammed Bin Rashid bin Mana Al Maktoum, με τον οποίο πρόσφατα απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Ο λόγος που ζητά διαζύγιο είναι οι… συντροφιές που αναζητούσε ο σύζυγος. 






«Αγαπημένε μου σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις η πρώην σύζυγός σου».







Η βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι προς το παρόν δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις.





Ποια είναι η πριγκίπισσα του Ντουμπάι - Η Ελληνίδα μητέρα της

H 30χρονη κόρη του 75χρονου σεΐχη του Ντουμπάι, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, και της Ελληνίδας Ζωής Γρηγοράκου αποφοίτησε από πανεπιστήμιο του Λονδίνου με πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις, ενώ είναι γνωστή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών.


Η Ζωή Γρηγοράκου, με καταγωγή από την Σπάρτη, είναι μία από τις 6 συζύγους του Σεΐχη και μαζί έχουν την πριγκίπισσα Μάχρα.






Πάντως τα σχόλια κάτω από το Post της, είναι ανάμεικτα.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που εικάζουν ότι θα μπορούσε να είχε χακαριστεί ο επίσημος λογαριασμός της.
Ο μήνας του μέλιτος στη Μύκονο

Το ζευγάρι πάντως είχε επιλέξει να περάσει στη Μύκονο τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου