Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ - Live οι εξελίξεις

 






 



Επίσημη ενημέρωση για την δολοφονική απόπειρα




Οι επικεφαλής των ερευνών προχώρησαν σε ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου λίγο πριν από τις 7 το πρωί, ώρα Ελλάδας. Όπως σημείωσαν αναζητούνται πληροφορίες για όσα έγιναν, λαμβάνονται μαρτυρικές καταθέσεις και εξετάζονται στοιχεία. Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του δράστη απέφυγαν να δώσουν τα στοιχεία του λέγοντας ότι θα το πράξουν όταν θα είναι 100% βέβαιοι. Επισήμαναν ότι κατά την εκτίμησή τους «δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή». Παράλληλα επισήμαναν ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες για επικείμενη επίθεση ή άλλες απειλές πριν από την επίθεση, ενώ δεν υπάρχει εκτίμηση για το κίνητρο του δράστη, ενώ πιστεύουν ότι «όλα έγιναν πολύ γρήγορα».
14/07/2024 06:57


Ο δράστης είναι ένας 20χρονος άνδρας από την Πενσιλβάνια


Ο ύποπτος δράστης της επίθεσης κατά της ζωής του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας 20χρονος άνδρας από την Πενσιλβάνια, μετέδωσε δημοσιογράφος του CNN επικαλούμενος πηγές.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημιοσιογράφου στο Χ, το FBI έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα.

Από λεπτό σε λεπτό η αστυνομία θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στο αστυνομικό τμήμα του Butler Township .

Ο αντισυνταγματάρχης Τζορτζ Μπίβενς της Πολιτειακής Αστυνομίας, μέλη του FBI και της Μυστικής Υπηρεσίας θα είναι παρόντες στη συνέντευξη Τύπου.
14/07/2024 06:32


Ο Τραμπ έχει φύγει από την κομητεία όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί


O κυβερνήτης της πολιτείας της Πενσυλβάνια, Τζος Σαπίρο, σε ανάρτησή του στο Χ ενημερώνει πως ο Ντόναλντ Τραμπ έφυγε από την την κομητεία όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

«Υπό την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ και με τη βοήθεια της Πολιτειακής Αστυνομίας της Πενσυλβάνια, ο πρώην πρόεδρος Τραμπ έχει εγκαταλείψει τώρα την περιοχή Μπάτλερ [όπου έγινε η συγκέντρωση].

«Η Λόρι [η σύζυγός του] και εγώ είμαστε ευγνώμονες που η ομάδα του αναφέρει ότι είναι καλά και συνεχίζουμε να του ευχόμαστε πλήρη και γρήγορη ανάρρωση».




Ο κυβερνήτης συνέχισε λέγοντας ότι ο ίδιος και η σύζυγός του «θρηνούν για τον νεκρό και προσεύχονται για τους δύο τραυματίες που νοσηλεύονται αυτή την ώρα».

Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις αρχές επιβολής του νόμου για την άμεση αντίδρασή τους και είπε ότι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι θα ηγηθούν της έρευνας.


 


Χαβιέρ Μιλέι: Φταίει η διεθνής αριστερά


Ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι κατηγόρησε τη «διεθνή αριστερά» και τη «φαύλη ιδεολογία της», που κατ’ αυτόν «αποσταθεροποιεί τις δημοκρατίες», για να «αγκιστρωθεί στην εξουσία», απευθύνοντας μήνυμα απόλυτης «υποστήριξης» και «αλληλεγγύης» στον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόπειρα κατά της ζωής του υποψηφίου της αμερικανικής δεξιάς για την προεδρία των ΗΠΑ στην πολιτεία Πενσιλβάνια (βορειοανατολικά) κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης χθες Σάββατο.




«Φοβούμενη πως θα χάσει τις εκλογές, καταφεύγει στην τρομοκρατία για να επιβάλει το οπισθοδρομικό και αυταρχικό πρόγραμμά της», πρόσθεσε ο ακραίος φιλελεύθερος πρόεδρος της Αργεντινής Μιλέι μέσω X.


14/07/2024 06:15



O Τραμπ σκοπεύει να συμμετάσχει κανονικά στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος


Ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να μεταβεί στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το οποίο ξεκινά αύριο Δευτέρα, ανακοίνωσε η προεκλογική του ομάδα.

«Ο πρόεδρος Τραμπ είναι καλά» και «ανυπομονεί να σας συναντήσει όλους στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν όπου θα διεξαχθεί αυτό το μεγάλο συνέδριο από τις 15 ως τις 18 Ιουλίου», επεσήμαναν η προεκλογική ομάδα του υποψήφιου και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
14/07/2024 06:07


Τζόνσον: Το Κογκρέσο θα διεξαγάγει «πλήρη έρευνα» για τον πυροβολισμό


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι το Κογκρέσο «θα διεξαγάγει πλήρη έρευνα για τα τραγικά γεγονότα σήμερα».

Ο αμερικανικός λαός αξίζει να μάθει την αλήθεια», έγραψε σε ανάρτησή του στο X.

«Θα έχουμε τη διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας Κίμπερλι Τσιτλ και άλλους αρμόδιους αξιωματούχους από το DHS [Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας] και το FBI να εμφανιστούν για ακρόαση ενώπιον των επιτροπών μας το συντομότερο δυνατό».




Ως Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τζόνσον είναι ο πιο υψηλόβαθμος Ρεπουμπλικανός και είναι επίσης τρίτος στη σειρά διαδοχής στην προεδρία.


14/07/2024 05:58


Γερουσιαστής προαλειφόμενος για να γίνει υποψήφιος αντιπρόεδρος ενοχοποιεί τη «ρητορική» του προέδρου Μπάιντεν


Ο Τζ. Ντ. Βανς, Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής προαλειφόμενος για να γίνει υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, ενοχοποίησε χθες Σάββατο τη «ρητορική» του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν για την επίθεση οπλοφόρου σε προεκλογική εκδήλωση στην Πενσιλβάνια.

«Δεν πρόκειται (...) για απλό μεμονωμένο περιστατικό. Το κεντρικό πρόταγμα της εκστρατείας Μπάιντεν είναι πως ο (σ.σ. πρώην) πρόεδρος Τραμπ είναι αυταρχικός φασίστας, που πρέπει να σταματηθεί με κάθε κόστος. Αυτή η ρητορική οδήγησε απευθείας στην απόπειρα δολοφονίας του (σ.σ. πρώην) προέδρου Τραμπ», υποστήριξε μέσω X ο γερουσιαστής της αμερικανικής δεξιάς, που εκλέγεται στο Οχάιο.




14/07/2024 05:52


Επικοινώνησαν τηλεφωνικά Μπάιντεν- Τραμπ


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως επιβεβαίωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.
Ο κ. Μπάιντεν μίλησε επίσης με τον κυβερνήτη της Πενσιλβάνια, Τζος Σαπίρο, και τον δήμαρχο της κομητείας Μπάτλερ, Μπομπ Ντάντοϊ, όπου έγινε η δολοφονική απόπειρα.
14/07/2024 05:37


Νετανιάχου: Προσευχόμαστε για την ασφάλεια και την ταχεία ανάρρωση του Ντόναλντ Τραμπ


Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε μέσω X πως ο ίδιος και η σύζυγός του Σάρα νιώθουν «σοκαρισμένοι» μετά την επίθεση εναντίον του «(σ.σ. πρώην) προέδρου Τραμπ» κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.



«Προσευχόμαστε για την ασφάλειά του και την ταχεία ανάρρωσή του», πρόσθεσε ο κ. Νετανιάχου, που διατηρεί εξαίρετη σχέση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.


14/07/2024 05:20


Ερικ Τραμπ: Αυτόν τον αγωνιστή χρειάζεται η Αμερική


Με μια φωτογραφία του πατέρα του, τη στιγμή που τον απομακρύνουν από την εξέδρα της προεκλογικής του ομιλίας ενώ αίματα τρέχουν στο πρόσωπό του, συνοδεύει την ανάρτησή του στο Χ ο Ερικ Τραμπ. Το σχόλιό του είναι πολιτικό: Αυτόν τον αγωνιστή χρειάζεται η Αμερική, σημειώνει και δείχνει πώς αυτή τη απόπειρα αλλάζει ήδη τα δεδομένα του προεκλογικού αγώνα στις ΗΠΑ.




14/07/2024 05:14


Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσινγκτον ο Τζο Μπάιντεν


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσινγκτον μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του ανθυποψηφίου του στις επερχόμενες εκλογές Ντόναλντ Τραμπ. Ο Μπάιντεν βρισκόταν στο σπίτι του στο Ντέλεγουέαρ
14/07/2024 05:11


05.00: Τι ξέρουμε έως τώρα για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ


-Η επίθεση έγινε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης των ρεπουμπλικανών στην Πενσιλβάνια: Ενοπλος άνοιξε πυρ από την οροφή κτιρίου, σκότωσε έναν πολίτη και τραυμάτισε στο αυτί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Αλλοι δύο πολίτες από το πλήθος τραυματίσθηκαν σοβαρά.

-Οι Μυστικές Υπηρεσίες απομάκρυναν άμεσα τον Τραμπ, ο οποίος αιμορραγούσε από το αυτί και τα αίματα έτρεχαν στο πρόσωπό του.



-Ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών. Απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη για την ταυτότητα ή τα κίνητρα του επίδοξου δολοφόνου.



-Ο Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι ο Τραμπ είναι καλά.

-Με δήλωσή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social o Τραμπ περιγράφει τον τραυματισμό του. Εφυγε από το νοσοκομείο λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.


14/07/2024 05:00



Έφυγε από το νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ


Εφυγε από το νοσοκομείο στην Πενσιλβάνια όπου είχε μεταφερθεί μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών έχει ένα εναφρύ τραύμα στο δεξί του αυτί. Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους της καμπάνιας του ο Τραμπ θα μεταβεί στο Μιλγουόκι, όπως ήταν προγραμματισμένο.
14/07/2024 04:53


Καταδικάζουν την απόπειρα κατά Τραμπ ηγέτες από όλο τον κόσμο


Με δηλώσεις του ηγέτες από όλο τον κόσμο καταδικάζουν τη δολοφονική απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Αναλυτικά εδώ
14/07/2024 04:51


«Είναι σε καλή διάθεση» λένε για τον πατέρα τους Ιβάνκα και Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ


Ο πατέρας τους είναι καλά δήλωσαν τα παιδιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ιβάνκα και Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ
14/07/2024 04:49


Μπάιντεν στο Χ: Είμαι ευγνώμων που ο Τραμπ είναι καλά, προσεύχομαι γι' αυτόν και την οικογένειά του


Ευγνώμων για το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν, ενώ σε ανάρτησή του στο Χ ευχαριστεί τις Μυστικές Υπηρεσίες που φρόντισαν για την ασφάλεια του προκατόχου του στον Λευκό Οίκο και λέει ότι προσεύχεται για τον Τραμπ και την οικογένειά του.




14/07/2024 04:36


Η στιγμή που τα στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών κάνουν ασπίδα προστασίας για τον Τραμπ





14/07/2024 04:26


Μυστικές Υπηρεσίες: Ο δράστης της απόπειρας κατά Τραμπ σκότωσε τον πολίτη στην προεκλογική συγκέντρωση


Ο άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ είναι αυτός που σκότωσε τον πολίτη στην προεκλογική συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών στην Πενσιλβάνια, όπως ανακοίνωσαν οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι οι τραυματίες πολίτες είναι δύο, ενώ ελεύθερος σκοπευτής των Μυστικών Υπηρεσιών σκότωσε τον δράστη.
Η ανακοίνωση από τις Μυστικές Υπηρεσίες αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του πρώην προέδρου Τραμπ στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, το απόγευμα της 13ης Ιουλίου, περίπου στις 6:15 μ.μ., ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε πολλές φορές προς την εξέδρα από μια υπερυψωμένη θέση έξω από το χώρο της συγκέντρωσης.
Το προσωπικό των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ εξουδετέρωσε τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός. Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ απάντησαν γρήγορα με προστατευτικά μέτρα και ο πρώην πρόεδρος Τραμπ είναι ασφαλής. Ένας θεατής σκοτώθηκε και δύο θεατές τραυματίστηκαν σοβαρά. Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση. Η Μυστική Υπηρεσία έχει ενημερώσει το FBI».
14/07/2024 04:19


Είδαμε τον σκοπευτή, αλλά η αστυνομία άφησε τον Τραμπ να ανέβει στην εξέδρα, περιγράφει μάρτυρας


Αυτόπτης μάρτυρας της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ περιγράφει στο BBC ότι η αστυνομία επενέβη με καθυστέρηση και ενώ ο ελεύθερος σκοπευτής είχε γίνει ήδη αντιληπτός από αρκετούς στο πλήθος να πηγαίνει έρποντας σε μια οροφή κτιρίου. Η Αστυνομία άφησε τον Τραμπ να μιλήσει, περιγράφει, παρότι βλέπαμε ήδη τον ένοπλο.
14/07/2024 04:12


Καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή για τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας


Καμία πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή έως τώρα για τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Μάρτυρες τον είχαν αντιληφθεί να πηγαίνει έρποντας σε οροφή και στη συνέχεια να πυροβολεί από απόσταση κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, πριν πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά των μελών της ασφάλειας του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών




14/07/2024 04:01


Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Στάρμερ εκφράζει τον αποτροπιασμό του





Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις «σοκαριστικές σκηνές στη συγκέντρωση του (σ.σ. πρώην) προέδρου Τραμπ», μετά την επίθεση ενόπλου εναντίον του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια.

«Η πολιτική βία οποιασδήποτε μορφής δεν έχει καμιά θέση στις κοινωνίες μας (...) οι σκέψεις μου βρίσκονται σε όλα τα θύματα αυτής της επίθεσης», τόνισε ο κ. Στάρμερ μέσω X.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ υπογράμμισε ότι το Λονδίνο καταδικάζει όλες τις μορφές πολιτικής βίας με τον πλέον σθεναρό τρόπο, απευθύνοντας τις ευχές της βρετανικής κυβέρνησης για ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ Τραμπ κι εκφράζοντας αλληλεγγύη στην οικογένειά του.





14/07/2024 03:46


Χάος μετά τους πυροβολισμούς, περιγράφουν μάρτυρες


Για χάος που ακολούθησε τους πυροβολισμούς με στόχο τον Ντόναλντ Τραμπ μιλούν άνθρωποι που βρίσκονταν στην προεκλογική συγκέντρωση. Όλοι έτρεχαν να προστατευθούν καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί και ταυτόχρονα τα στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών έσπευδαν να κάνουν ασπίδα προστασίας και να απομακρύνουν τον Τραμπ
14/07/2024 03:43


Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη


Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης αυξάνει την παρουσία του στον Πύργο Τραμπ και σε άλλες ευαίσθητες τοποθεσίες λόγω μεγάλης προσοχής στην πόλη μετά τον τραυματισμό του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το Σάββατο.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς, ο δήμαρχος έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ο Πύργος Τραμπ στο Μανχάταν βρίσκεται ήδη υπό την επιτήρηση του NYPD, παρόλο που ο Τραμπ επισκέπτεται σπάνια την πρώην κατοικία του. Με τα χρόνια, ο Πύργος Τραμπ έχει χρησιμεύσει ως χώρος συγκέντρωσης υποστηρικτών και αντιπάλων του πρώην προέδρου.
14/07/2024 03:42


Επιστρέφει εσπευσμένα στην Ουάσινγκτον η Καμάλα Χάρις


Η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ενημερώθηκε για το περιστατικό στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το γραφείο της. Όπως έγινε γνωστό, η Χάρις επιστρέφει στην Ουάσιγκτον, καθώς βρισκόταν στο πλαίσιο της εκστρατείας της στην Φιλαδέλφεια.
14/07/2024 03:38


Καταδικάζει την απόπειρα ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ



Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ καταδίκασε σήμερα την επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε «σοκαρισμένος» μέσω X.

«Είμαι σοκαρισμένος εξαιτίας της είδησης της επίθεσης κατά του (σ.σ. πρώην) προέδρου Τραμπ, την οποία καταδικάζω σθεναρά. Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες απαράδεκτων πράξεων βίας κατά πολιτικών», τόνισε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας
14/07/2024 03:35


Ο Ιλον Μασκ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Τραμπ


Ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ εξέφρασε την «απόλυτη» υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ και του ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση» μέσω X —ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης που του ανήκει—, λίγη ώρα μετά την απόπειρα ενόπλου εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

«Υποστηρίζω απόλυτα τον (σ.σ. πρώην) πρόεδρο Τραμπ κι εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα», ανέφερε ο κ. Μασκ, χαρακτηρίζοντας «σκληρό» τον μεγιστάνα, που ύψωσε τη γροθιά και φώναξε κάτι προς τους υποστηρικτές του με αίμα στο αυτί και στο πρόσωπό του καθώς πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας τον πλαισίωσαν για να τον προστατεύσουν και τον απομάκρυναν εσπευσμένα από τη σκηνή.




14/07/2024 03:32


Μπάιντεν: δεν υπάρχει χώρος στην Αμερική γι' αυτή τη βία - θα μιλήσω με τον Τραμπ


Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά, θα μιλήσω σύντομα μαζί του, είπε σε μια σύντομη δήλωσή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σημειώνοντας παράλληλα, ότι δεν υπάρχει χώρος στις ΗΠΑ γι΄αυτού του είδους τη βία. «Αυτό που συνέβη είναι άρρωστο. Αρρωστο», είπε.




14/07/2024 03:18


Νάνσι Πελόζι: Δόξα τω Θεώ, ο Τραμπ είναι ασφαλής


Η Νάνσι Πελόζι, σφοδρή πολέμια του Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να εκφράσει μέσω Χ την ανακούφισή της για το γεγονός ότι ο Τραμπ είναι καλά
14/07/2024 03:16


Ξεκίνησε έρευνα για την απόπειρα δολοφονίας



Μια σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή πέτυχε ξυστά στο αυτί τον Ντόναλντ Τραμπ - Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε από απόσταση περίπου 125 μέτρων, ενώ είχε γίνει αντιληπτός από πολίτες που μετείχαν στην συγκέντρωση δευτερόλεπτα πριν αρχίσει να πυροβολεί

14/07/2024 03:14


Μπαράκ Ομπάμα: Δεν υπάρχει χώρος για βία στη Δημοκρατία


Με ανάρτησή του στο Χ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ευχήθηκε περαστικά στον Ντόναλντ Τραμπ και σημείωσε ότι δεν υπάρχει χώρος για βία στη Δημοκρατία.



14/07/2024 02:58


Νεκρός ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ


Ο άνδρας πυροβόλησε από μια οροφή που «έβλεπε» προς τον χώρο της προεκλογικής συγκέντρωσης Τραμπ. Νεκρός είναι και ένας πολίτης από το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ ένας ακόμη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση




14/07/2024 02:56

14.07.2024, 03:0381 ΣΧΟΛΙΑ






Thema Insights


Ο αγαπημένος χυμός που μας καλεί να ζήσουμε πιο κοντά στη φύση
10.07.2024, 13:59

Τώρα τα κυριακάτικα πρωινά, γίνονται καλύτερα με efood market και Πρώτο Θέμα!
11.07.2024, 11:06

Συναρπαστικό καλοκαίρι στη μικρή οθόνη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου