Κυριακή, Ιουλίου 14, 2024

Συναγερμός στη Μύκονο - Απειλητικά mail για 4 γνωστά μαγαζιά έλαβε η ΕΛ.ΑΣ Το απειλητικό mail είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Τι αναφέρει για την επιλογή της Μυκόνου




.
Eurokinissi /Αρχειου

 


Αλέξανδρος Γύγος
 


Λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ η ΕΛΑΣ δέχθηκε απειλητικά μέιλ τα οποία προειδοποιούσαν για ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών με τηλεχειριστήριο σε 4 νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου. Μάλιστα στο μειλ ανέφεραν ότι οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιέχουν τουλάχιστον 1,5 κιλό εκρηκτικής ύλης C4, και ανά πάσα στιγμή μπορούν οι (άγνωστοι) αποστολείς του μέιλ να ενεργοποιήσουν με οποίο αποτέλεσμα αυτό συνεπάγεται. Όπως ήταν φυσικό έχει σημάνει συναγερμός στο νησί της Μυκόνου με εκκενώσεις σε 4 δημοφιλή νυχτερινά μαγαζιά του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis.gr, το απειλητικό mail είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα και αναφέρει ότι η επιλογή της Μυκόνου είναι για «να χτυπήσουν τους πλούσιους που επιλέγουν το νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τους». Επισημαίνουν ότι δεν θέλουν θυματα να είναι αθώοι πολίτες. Καλεί την άμεση εκκένωση τεσσάρων νυχτερινών μαγαζιών της Μυκόνου. Σκοπός και στόχος τους όπως λένε μεταξύ άλλων, είναι να δημιουργήσουν φόβο στους πλούσιους όπως οι αστοί έχουν δημιουργήσει φόβο στις φτωχογειτονιές της Ευρώπης, της Παλαιστίνης και στον 3ο κόσμο.


Το απειλητικό mail κλείνει με τη φράση «Ο κομμουνισμός είναι ζωντανός!!! Σκοτώστε τους πλούσιους».

Η ΕΛ.ΑΣ ήδη έχει προχωρήσει στην εκκένωση των τεσσάρων νυχτερινών καταστημάτων χωρίς να έχουν δημιουργηθεί κάποιο προβλήματα και προχωρά σε εξονυχιστικό έλεγχο των χωρών. Μέχρι στιγμής έχει ελεγχθεί πλήρως ήδη το ένα κατάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντοπίστηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ειδικός εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου