Σάββατο, Αυγούστου 17, 2024

Γιάννης Καραμπάτσης: Τατουάζ «έδειξε» ότι η σορός σε ρέμα στον Πτελεό Μαγνησίας ανήκει στον εξαφανισμένο άνδρα Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση τον άνδρα που αγνοείται εδώ και πέντε μήνες στη Μαγνησία.





 
 


Στον εξαφανισμένο Γιάννη Καραμπάτση φέρεται να ανήκει η σορός που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/8) στο ρέμα του Πτελεού Μαγνησίας, σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, ένα τατουάζ στην πλάτη επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 49χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στην περιοχή από τις 23 Απριλίου.


Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε στο τοπικό Μέσο ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο» είπε.

 


Υπενθυμίζεται ότι η ιστοσελίδα TheNewspaper είχε αναφέρει πως η σορός που βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, ανήκει σε άνδρα, για τον οποίο δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα δολοφονίας.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να φορά τα ίδια ρούχα και τα ίδια παπούτσια με τον εξαφανισθέντα Γιάννη Καραμπάτση.








Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της σορού:

«Σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής πτώμα σε λιμνάζοντα ύδατα ρέματος, στις παρυφές του χωριού Πτελεός του Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας. Εκτιμάται ότι πρόκειται για 49χρονο αγνοούμενο από τη Λεύκη Πτελεού Μαγνησίας, ο οποίος αγνοείται από 29 Απριλίου 2024 (δήλωση εξαφάνισης) και ενώ τον είχαν δει τελευταία φορά την 23η Απριλίου 2024. Στο σημείο μετέβη η εποχουμενη περιπολία του Α.Τ. Αλμυρού Ενημερώθηκε και μεταβαίνει η Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που θα επιχειρήσει την ανάσυρση του πτώματος».
Η μυστηριώδης εξαφάνιση του 49χρονου στη Μαγνησία

O Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα πού κατευθύνθηκε.


Στη συνέχεια τον αγνοούμενο είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού, να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε σύγχυση, έκανε κύκλο και τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Ειδοποίησε μάλιστα τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει να τον παραλάβει, ο άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 9 το πρωί, τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο, ότι δεν ήξερε πως θα φύγει από εκεί και έκλεισε το τηλέφωνο.

Όταν αργότερα έσπευσαν στο σημείο ο υπάλληλος του ΚΕΠ με τον κοινοτάρχη δεν τον βρήκαν πουθενά. Το μόνο που εντόπισαν ήταν πίσω από κάποια τελάρα το σκουρόχρωμο μπουφάν του. Στις τσέπες υπήρχε το πορτοφόλι του χωρίς χρήματα, με την κάρτα τραπέζης και την ταυτότητα του. Στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων του ελαιοτριβείου, εντόπισαν τις σακούλες με τα πράγματα που είχε πάρει από το περίπτερο και το mini market του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου