Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2024

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του Σιλό αποποιήθηκε το επίθετό του, λέγεται μόνο Τζολί πλέον (βίντεο) Ο Μπραντ Πιτ βλέπει τα παιδιά του από τον γάμο του με την Αντζελίνα Τζολί να αλλάζουν ένα ένα το επίθετό τους.




Instagram @bradpittofflcial

 


Γράφει η Δήμητρα Νικολάου
 


Τα παιδιά του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί το ένα μετά το άλλο αποποιούνται το επίθετό του πατέρα τους. Πλέον και η Σιλό μετά την Βιβιέν και τη Ζαχάρα άλλαξε το επίθετό της και λέγεται Σιλό Νουβέλ Τζολί.

Η κίνηση αυτή από τη μεριά της Σιλό ξεκίνησε αμέσως μετά την ενηλικίωσή της. Μόλις τρεις ημέρες αφότου έκλεισε τα 18 ξεκίνησε τις νόμιμες διαδικασίες για την αλλαγή του επιθέτου της. Πλήρωσε η ίδια τον δικηγόρο που ενήργησε για λογαριασμό της και η οριστική απόφαση εκδόθηκε στις 20/8.

Είχε προηγηθεί η 15χρονη Βιβιέν, η οποία είχε υιοθετηθεί μαζί με τον αδερφό της Νοξ το 2008. Συγκεκριμένα όταν συμμετείχε στην παραγωγή του θεατρικού έργου «The Outsiders Playbill» της Αντζελίνα Τζολί αναφέρθηκε στα credits ως Βιβιέν Τζολί, και όχι Βιβιέν Τζολί-Πιτ. Ενώ είναι άγνωστο αν η αλλαγή του επωνύμου είναι και νομικά κατοχυρωμένη.

Η κίνηση της Βιβιέν ακολουθεί το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδελφής της, Ζαχάρα, η οποία είχε υιοθετηθεί από το διάσημο ζευγάρι το 2006. Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2023, όταν εισήχθη στην αδελφότητα ΑΚΑ του Κολλεγίου Spelman, φάνηκε να έχει αποποιηθεί το επώνυμο του πατέρα της.







Ο Μπραντ Πιτ είναι συντετριμμένος από τις αποφάσεις των παιδιών του να τον βγάλουν με αυτό τον τρόπο από τη ζωή τους.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου