Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 06, 2024

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 7/9 για τα βαρέως τύπου οχήματα Ξεχωριστή θα είναι φέτος η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024.


ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 


 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα βαρέως τύπου οχήματα το Σάββατο(7/9) στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, λόγω του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 και της υπερειδικής στον «Σείριο», ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διεξαγωγής της υπερειδικής διαδρομής του αγώνα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΑ Μαλακάσας (Σείριος) το Σάββατο (7/9), θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, από τις 16:00 ώρα του Σαββάτου (7/9) έως την 06:00 της Κυριακής (8/9)και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Στεφάνου μέχρι την χιλιομετρική θέση 57.300 (όρια νομού. Αττικής - νομού Βοιωτίας).


Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή και να τροποποιηθεί εδαφικά και χρονικά ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς προκειμένου να αποφευχθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα, να συνεργάζονται και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.



Υπενθυμίζεται ότι η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά από την Πέμπτη (5/9) στην Ελλάδα χτυπά, καθώς μέχρι και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα διεξάγεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, στο πλαίσιο του 10ου γύρου του πρωταθλήματος WRC.

Συνολικά θα τρέξουν 72 πληρώματα (μεταξύ των οποίων και 17 ελληνικά) από 31 χώρες και θα αναμετρηθούν τις επόμενες τρεις ημέρες σε έναν αγώνα 15 ειδικών διαδρομών, συνολικού μήκους 305 χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου