Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Ηράκλειο Κρήτης: 42χρονος καταδίωξε δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο Άνδρας στο Ηράκλειο Κρήτης, σε κατάσταση οργής, αφού επιτέθηκε φραστικά στον δικαστικό επιμελητή, πήρε στα χέρια του το αλυσοπρίονο και άρχισε να τον καταδιώκει.





Eurokinissi | Γιάννης Παναγόπουλος

 
 


Με αλυσοπρίονο, την περασμένη Παρασκευή (27/9), ένας 42χρονος καταδίωξε δικαστικό επιμελητή στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο τελευταίος παρέδωσε κατασχετήριο για ακίνητο που ανήκε στον συλληφθέντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το neakriti.gr, ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, όταν ένας 42χρονος, ελληνικής καταγωγής, φέρεται να καταδίωξε έναν δικαστικό επιμελητή με αλυσοπρίονο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε κατασχετήριο για ακίνητο που ανήκε στον 42χρονο. Ο άνδρας, σε κατάσταση οργής, αφού επιτέθηκε φραστικά στον επιμελητή, πήρε στα χέρια του το αλυσοπρίονο και άρχισε να τον καταδιώκει.
Μετά την καταγγελία του συμβάντος, ο 42χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές. Επίσης, ο συλληφθείς παρουσιάστηκε το Σάββατο (28/9) ενώπιον του εισαγγελέα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή (29/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου