Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 43χρονη που δολοφόνησε τον αδερφό της Ποινική δίωξη στην αδελφή του θύματος στη Νέα Σμύρνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα.



ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

 

 


Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται η αδελφή του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Η γυναίκα, αθλήτρια των Special Olympics, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού της, με την εισαγγελία να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Επιπλέον, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη, η οποία αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, παραπέμφθηκε στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.
Καβγάδισαν για ένα ποτήρι νερό

Αργά χθες (13/9) το βράδυ, η 43χρονη κάτω από ειδικούς χειρισμούς των έμπειρων στελεχών του Ανθρωποκτονιών ομολόγησε το έγκλημα της. «Με αυτό το μαχαίρι τον χτύπησα», σύμφωνα με πληροφορίες ,είπε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το μαχαίρι με το οποίο έκανε την πράξη της.


«Το έπλυνα στο μπάνιο και το έβαλα στη θέση του», φέρεται να ήταν τα επόμενα λόγια της ενώ, ύστερα από πολλές ώρες προσπαθειών των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρόνη είπε ότι ο λόγος που έγινε ήταν γιατί «μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε, δεν κατάλαβα τι έγινε».

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης φέρεται να είχε βάλει την γυναίκα να εργάζεται στο γήπεδο μπάσκετ όπου σκούπιζε το παρκέ.


Μάλιστα, πιθανόν θα οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχική της κατάσταση. Η 43χρόνη είχε συμμετοχή στους special Olympics. Ζούσε με τον αδελφό της στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έγινε το φονικό, από την παιδική τους ηλικία.

Πάντοτε είχαν την φροντίδα του πατέρα τους και της μητέρας τους εξαιτίας του γεγονότος ότι τόσο εκείνη όσο και το θύμα είχαν προβλήματα υγείας. Ωστόσο, ο 46χρονος αδελφός της ήταν ο αγαπητός άνθρωπος της γειτονιάς, που έβγαινε κάθε μέρα με το ποδήλατό του, χαιρετούσε όλο τον κόσμο και πήγαινε στη δουλειά του. Εργαζόταν στον δήμο, στην υπηρεσία της καθαριότητας. Οι κάτοικοι και οι γείτονες ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου