Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση Σαββίδη - Λουτσέσκου μετά από πέντε χρόνια Οι διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ συναντήθηκε δια ζώσης με τον 55χρονο τεχνικό στη Χαλκιδική.






 
 


Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε για πρώτη φορά δια ζώσης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και άλλα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Η σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9), τελευταία ημέρα μεταγραφών για την καλοκαιρινή περίοδο, και ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε από κοντά με τον προπονητή της ομάδας. Παρόντες ήταν και οι Μαρία Γκοντσάρεβα, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης.

 

«Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!», αναφερόταν σε σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύτηκε και από φωτογραφίες της συνάντησης.





Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν! #TheBoss #TheGeneral #PAOKFamily pic.twitter.com/kwUoav4bKu— PAOK FC (@PAOK_FC) September 11, 2024




Στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο, μεταξύ των οποίων και οι μεταγραφές. Η ομάδα δεν κατάφερε όλο το προηγούμενο διάστημα να κλείσει κάποιον αμυντικό και τρέχει τελευταία ημέρα για να καλύψει την «τρύπα».

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον 24χρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό της Σάλτσμπουργκ, Ουμάρ Σολέ, και βρίσκεται σε συζητήσεις με την αυστριακή ομάδα, αλλά και τον παίκτη στο... παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου