Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

Το Μαξίμου ενέκρινε τη λίστα Δένδια των 8 δισ. - Αρχίζει η μάχη των απόστρατων Συμμαθητής πρώην αρχηγού πίσω απο απευθείας ανάθεση!



ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ/EUROKINISSI

 
 


Νέα λίστα εξοπλιστικών προγραμμάτων ύψους 8 δισ. ευρώ που συντάχθηκε δια χειρός Δένδια και εγκρίθηκε από τον πρωθυπουργό προκαλεί παραζάλη στην πιάτσα της εμπορίας όπλων!

Σημειωτέον, στη λίστα Δένδια των 8 δισ. δεν συμπεριλαμβάνονται οι ουρανοκατέβατες «αγορές του αιώνα» (μαχητικά και φρεγάτες), από τις οποίες αποκλείστηκαν από τη συμαπραγωγή οι εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες.


Ωστόσο, η λίστα Δένδια των 8 δισ. γεννά προσδοκίες για εμπλοκή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Αλλά, πριν καν ξεκινήσει το νέο πάρτι, εμφανίζονται στην πιάτσα απόστρατοι -υπεράνω πάσης υποψίας- που είτε συμμετέχουν μετοχικά, είτε ως CO -σε εταιρίες που διεκδικούν μερίδιο από την πίτα. Και επειδή γνωρίζουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τα κόλπα για το πώς στήνονται οι δουλειές, έχουν ήδη ξεκινήσει χαμηλές πτήσεις κάτω από τα ραντάρ της Διεύθυνσης Εξοπλισμών και της ηγεσίας, κάνοντας την προεργασία ωρίμανσης των προγραμμάτων που εκείνοι προωθούν.

Να, όπως στην περίπτωση προμήθειας μετακινούμενων πυρομαχικών (κάτι σαν drone) που αποσύρονται από τον Αμερικανικό Στρατό. Όπως αποκάλυψε το Dnews, μεθοδεύεται η προμήθειά τους με απευθείας ανάθεση μέσω γκρουπ εταιριών, στις οποίες εμπλέκονται απόστρατοι που τυχαίνει να είναι συμμαθητές πρώην στρατιωτικού ηγήτορα που ελέγχει απόλυτα το σύστημα, αφού εκείνος το είχε στήσει!


Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια;

Α.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου