Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2024

Καταδίκη 9 χρόνια κάθειρξης σε επιτήδειο που «έφαγε» μισό εκατ. ευρώ από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ο επιτήδειος διαβεβαίωνε την περίοδο της κρίσης ότι μπορούσε να διασφαλίσει χρήματα από πιθανό «κούρεμα» καταθέσεων. Στα «δίχτυα» του έπεσε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.



EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

 
 


Ποινή 9 χρόνια κάθειρξης επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απάτης, σε έναν άνδρα από τα Ιωάννινα, ο οποίος «έφαγε» μισό εκατ. ευρώ από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο επιτήδειος με τις διαβεβαιώσεις του την περίοδο της κρίσης (2009-2011) ότι μπορούσε να διασφαλίσει χρήματα από πιθανό «κούρεμα» καταθέσεων, κατόρθωσε παραπλανώντας να υφαρπάξει το ποσό των 500.000 ευρώ από πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Βόλου.


Στον κατηγορούμενο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, σύμφωνα με το gegonota.news, και στην ασκηθείσα έφεση του χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο καταβολής εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ. Στη συγκατηγορούμενη συνεργό του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή.

Η δίκη είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο και μετά από τρεις συνεδριάσεις ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης (3/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου