Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2024

Θέμης Αδαμαντίδης – Βαρβάρα Κίρκη: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι - «Μακριά από μένα…» Η Βαρβάρα Κίρκη ανακοίνωσε σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφους ότι ο χωρισμός της με τον Θέμη Αδαμαντίδη είναι οριστικός μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.


NDP Photo Agency

 


Γράφει ο Άρης Σταυρίδης
 


Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη απασχόλησαν πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια την επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους. Η κακοποιητική συμπεριφορά του τραγουδιστή απέναντι στην σύντροφό του, η οποία έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο, καθώς και οι μαρτυρίες πρώην συντρόφων του, για παθολογική ζήλεια και βιαιοπραγία, είναι «ρετσινιές» που τον ακολουθούν από καιρό.

Η σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη πέρασε από χίλια κύματα και, παρά τα «ατοπήματα» του του τραγουδιστή, εκείνη πάντα τον συγχωρούσε και να τον ξαναδέχονταν κοντά της. Όμως, όπως φαίνεται, το γυαλί ράγισε οριστικά κι έτσι πλέον το πρώην ζευγάρι ακολουθεί χωριστούς δρόμους.


Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Βαρβάρα Κίρκη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα On Time.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.


Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Βαρβάρα Κίρκη πλέον μένει μόνη της στο σπίτι όπου έμεναν μαζί στην Αργυρούπολη. Η τελευταία κοινή έξοδός τους ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία.


Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κάνει οποιαδήποτε δήλωση μέχρι στιγμής για τον χωρισμό με την τέως σύντροφό του, με την οποία τον συνδέουν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, που σημαδεύτηκε από διάφορα επεισόδια.

«Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση, δεν θα έπρεπε να είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Αλλά ακόμα και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης, που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε. Γιατί δεν υπήρχε και πραγματικά σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά. Ντρέπομαι να συζητάω για τη σχέση μου με την Βαρβάρα Κίρκη» είχε πει πριν από μήνες ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελένη Τσολάκη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου