Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12, 2024

Αποφυλακίζεται ο Απόστολος Λύτρας - Απαγορεύεται να πλησιάζει τη σύζυγό του Μετά από τρεις μήνες θα βρεθεί εκτός φυλακής ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.





 

 


Με όρους αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μετά από τρεις μήνες στη φυλακή.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας και ο δικηγόρος θα δικαστεί για το αδίκημα της ενδοικογενειακής επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση σε βαθμό πλημμελήματος.


Το δικαστήριο έκρινε πως η προσωρινή κράτηση του δικηγόρου, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, θα πρέπει να αρθεί, επιβάλοντάς τους, όμως, συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι οι εξήςΑπαγορεύεται να προσεγγίζει τη σύζυγό και την οικία της σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων
Απαγορεύεται να επικοινωνεί μαζί της άμεσα ή έμμεσα με χρήση τεχνικών μέσων ή μέσω τρίτων προσώπων. Επιτρέπευαι μόνο η επικοινωνία για θέματα που αφορούν το ανήλικο τέκνο μέσω δικηγόρων.
Σε περίπτωση άσκησης επικοινωνίας με το παιδί η παράδοση και η παραλαβή από τη σύζυγο ή άτομο που έχει εξουσιοδοτήσει η σύζυγος θα λαμβάνει χώρα έξωθεν του ΑΤ της κατοικίας της συζύγου ενώ κατά την παράδοση και παραλαβή δεν θα μπορεί ο κατηγορούμενος να απευθύνεται στο πρόσωπο που συνοδεύει το τέκνο.
Να συμμετάσχει σε συμβουλευτικό-θεραπευτικό πρόγραμμα του Εθνικού κέντρου Αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος είναι προφυλακισμένος από τις 20 Ιουνίου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου