Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Σε λίγο θα μας πει «Όλα καλά στα τρένα...»

 




Όσοι τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο δεν θα πρέπει να μιλάνε. Αυτή είναι, εμμέσως πλην σαφώς, η άποψη του υφυπουργού Μεταφορών στην προσπάθειά του να αντιδράσει στον απεργιακό αγώνα που ξεκινούν εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο από σήμερα...

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας, ενώ έχει προγραμματιστή μεγάλη 24ωρη απεργία για τις 26 Σεπτέμβρη.

Κι όμως ο Βασίλης Οικονόμου κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια, καθώς δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τις καταγγελίες των εργαζομένων.

Μιλώντας στο Kontra υποστήριξε ότι οι μηχανοδηγοί λένε ψέματα για την ασφάλεια, ενώ δεν του… άρεσαν οι συνεχείς αναφορές για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Δεν μπορεί ένα τραγικό περιστατικό να είναι άλλοθι για να μην γίνεται τίποτα ή δικαιολογία για κάποιους να ακυρώνουν το μέσο αυτό. Ακυρώνουν το μέσο ενώ τρώνε ψωμί από τον σιδηρόδρομο» είπε προς τον έκπληκτο δημοσιογράφο.

Δε συνέβη το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους

Ο Βασίλης Οικονόμου έσπευσε, ακόμη, να ισχυριστεί ότι δεν συνέβη το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους λέγοντας «δένε μεγάλα ψέματα. Δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους».

Τέλος, επιτέθηκε προς τους μηχανοδηγούς σχετικά με την τηλεδιοίκηση υποστηρίζοντας «οι μηχανοδηγοί που λένε βάλτε τηλεδιοίκηση εκεί που γίνονται τα έργα είναι σαν να σας λέω εγώ πετάχτε με ελικόπτερο τώρα. Λένε κάτι που εις γνώση τους ξέρουν ότι δεν γίνεται»...

Εφ.Συν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου