Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2024

Ντιλέτα Λεότα: Τρέλανε το Σαν Σίρο με την παρουσία της στο ντέρμπι Ίντερ - Μίλαν Η Ιταλίδα δημοσιογράφος είχε την ευθύνη για το ρεπορτάζ εντός αγωνιστικού χώρου στο χθεσινό ντέρμπι του Μιλάνου και... μαγνήτισε τα βλέμματα, όπως κάθε φορά




Η Ντιλέτα Λεότα, η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος και... influencer καθώς έχει 9 εκατομμύρια ακολούθους στα social media, έχει επιστρέψει πιο δυναμική από ποτέ στη δουλειά (μετά τη γέννηση του παιδιού της και τον γάμο της με τον Γερμανό τερματοφύλακα Λόρις Κάριους).

Η καλλονή αθλητικογράφος βρέθηκε χθες στο γήπεδο μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Κρίστιαν Βιέρι και Μάσιμο Αμπροσίνι, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε Ίντερ και Μίλαν αντίστοιχα, για να σχολιάσουν το ντέρμπι «della Madonnina». Ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ντέρμπι, το οποίο προσελκύει τα βλέμματα χιλιάδων φιλάθλων, αλλά το ίδιο ισχύει και για την Ντιλέτα.






Η Ιταλίδα φρόντισε από νωρίς να βάλει τον κόσμο στο κλίμα ποστάροντας ένα μικρό βίντεο από την... προετοιμασία της για τον αγώνα και την πρώτη επαφή με τους δύο καλεσμένους της...





Με τον αγώνα να εξελίσσεται σε πραγματικό ντέρμπι η 30χρονη δημοσιογράφος ήταν αυτή που έδινε έναν διαφορετικό τόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.





Κι αυτό συνέβη ακόμη και μετά το τέλος του αγώνα όπου ακόμη κι ο ηττημένος Τουράμ (παίκτης της Ίντερ) είχε ένα τεράστιο χαμόγελο όταν μιλούσε μαζί της, όπως και οι νικητές Γκάμπια ( ο χρυσός σκόρερ του 2-1 στο 89'), Ρέιντερς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου