Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η κόρη του γίνεται ενός έτους - Η τρυφερή ανάρτηση με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ «Τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας πριγκίπισσας», έγραψαν στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ.




Instagram | giannis_an34

 

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται για λίγες ημέρες ακόμη ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος την 1η Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Μάλιστα, η κόρη του ζευγαριού γίνεται ενός έτους και, το Σάββατο (14/9), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ έκαναν μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Χρόνια πολλά για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας πριγκίπισσας. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο γεμάτο τρέλα σπίτι μας. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπούν, κοριτσάκι μου».






Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino

H γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούυνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ έγινε το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου, με την αυλαία να πέφτει το απόγευμα με τη γαμήλια δεξίωση στο Costa Navarino.

Αν και μέχρι σήμερα, στα προέρτια του γάμου είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες, η τελετή αποτέλεσε επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το ζευγάρι πραγματοποίησε διπλή τελετή σε παραλία του Costa Navarino καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι καθολική.


Η κορύφωση των εκδηλώσεων έγινε το απόγευμα εκείνης της ημέρα, όταν και ήταν προγραμματισμένη η γαμήλια δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι. Όσον αφορά στο μενού της δεξίωσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι περιελάμβανε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου