Κυριακή, Σεπτεμβρίου 01, 2024

iPhone: Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείται λιγότερο – Τι έδειξε έρευνα Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, η πιο δημοφιλής εφαρμογή της Apple για τα iPhone, σύμφωνα με έρευνα της CIRP.


Unsplash | Jayanth Muppaneni

 


Γράφει ο Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
 


Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) επεσήμανε ότι το Apple Care για iPhone είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιείται λιγότερο από κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρει η Apple.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Lifewire, η εν λόγω έκθεση εξέτασε όλες τις επί πληρωμή υπηρεσίες της Apple, δηλαδή το iCloud, το Apple TV+, το Apple Music, το Apple News και το Apple Podcasts. Παρ' όλα αυτά, αποδείχθηκε ότι η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν περισσότερο οι κάτοχοι iPhone, ήταν το iCloud και στον αντίποδα βρέθηκε το Apple Care.


Ακόμα, η έκθεση της Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες, διαπίστωσε ότι μόνο το 17% των κατόχων iPhone αγόρασε το Apple Care. Επισημαίνεται ότι το Apple Care δεν είναι συνήθως ο φθηνότερος τρόπος προστασίας του τηλεφώνου σας. Το πρόγραμμα AppleCare+ κοστίζει από 3,99 δολάρια τον μήνα (ή 79 δολάρια για δύο χρόνια) για το iPhone SE έως 9,99 δολάρια τον μήνα (ή 199 δολάρια για δύο χρόνια) για το iPhone 15 Pro ή Pro Max.

Με αυτό το ποσό, λαμβάνετε προστασία, αλλά το κόστος των επισκευών δεν καλύπτεται πλήρως. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί να αντικαταστήσετε την οθόνη, θα πρέπει να πληρώσετε και αυτό μόνο αν η επισκευή κριθεί ότι καλύπτεται. Το μηνιαίο κόστος του προγράμματος αυξάνεται επίσης – και σε ορισμένες περιπτώσεις διπλασιάζεται – αν επιλέξετε το AppleCare+ που καλύπτει την κλοπή ή την απώλεια της συσκευής.
iCloud, η πιο δημοφιλής εφαρμογή της Apple

Ενώ το Apple Care για το iPhone ήταν η υπηρεσία που αγοράστηκε λιγότερο, το Apple Care για το iPad αγοράζεται συχνότερα (35% των περιπτώσεων) από ό,τι το Apple News (27% της πελατειακής βάσης της Apple έχει εγγραφεί σε αυτή την υπηρεσία).


Το Apple TV+ βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Apple Care για το iPad με ποσοστό συνδρομής 35% και το Apple Podcasts αγοράζεται από το περίπου 37% των πελατών της Apple. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται το Apple Music (42%) και το iCloud (64%), καθώς φαίνεται να είναι οι εφαρμογές στις οποίες οι άνθρωποι εγγράφονται περισσότερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου