Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι για τη Super League Το πρώτο ντέρμπι για τη φετινή Super League είναι γεγονός, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.




Φωτογραφία αρχείου

 
 


Μετά την ανάπαυλα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας στο Nations League, η δράση στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική, το οποίο διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (15/9).

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την πορεία του αφού σε τρεις αγώνες έχει ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει επίσης 9 βαθμούς αλλά καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων από τον «Δικέφαλο του Βορρά».


Απεναντίας, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αρχίσει στη φετινή Super League όσο δυναμικά θα έπρεπε για μία ομάδα που τουλάχιστον θεωρητικά διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Έτσι, σε τρεις αγωνιστικές, οι «πράσινοι» έχουν μόλις τέσσερις βαθμούς με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ο Παναθηναϊκός, ως εκ τούτου, βρίσκεται μόλις στην 6η θέση της κατάταξης.
Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό έχει οριστεί ο Σλάβκο Βίντσιτς από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Άντραζ Κόβατσιτς και Τομάζ Κλάντσνικ. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης και στο VAR θα βρίσκονται οι Πάουλ φαν Μπόνκελ από την Ολλανδία και Στέφανος Κουμπαράκης.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας μέσα από τη συχνότητα του NOVA SPORTS PRIME.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου