Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2024

Σοβαρό ατύχημα στην Αλεξανδρούπολη σε παιδική χαρά: Πόρτα έπεσε πάνω σε παιδί 1,5 ετών Ατύχημα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, τραυματίστηκε 1,5 ετών παιδάκι από πτώση πόρτας.





e-evros

 

 


Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παιδική χαρά των εργατικών κατοικιών στον Άγιο Ανδρέα - Χιλής Αλεξανδρούπολης, όταν η πόρτα της παιδικής χαράς αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω σε ένα παιδί ηλικίας μόλις 1,5 έτους.

Όπως γράφει το e-evros, το μικρό παιδί υπέστη τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται από χθες.


Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας του, ενώ η αγωνία της οικογένειας είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων, η πόρτα της παιδικής χαράς παρουσίαζε φθορές, οι οποίες ενδέχεται να οδήγησαν στην αποκόλλησή της και την πτώση της πάνω στο παιδί.



Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, που εκφράζει την ανησυχία της για την ασφάλεια των παιδικών χαρών στην περιοχή.

Οι αρμόδιοι του Δήμου Αλεξανδρούπολης διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα και προχωρούν σε απαραίτητες ενέργειες, με στόχο να διασφαλιστεί η ασφάλεια στις εγκαταστάσεις των παιδικών χαρών και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου