Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Έγινε και αυτό στη Βούλα: Υποψήφιος 15μελούς το... «τερμάτισε» και πήγε στο σχολείο πάνω σε άλογα (βίντεο) Υποψήφιος 15μελούς πήγε στο σχολείο του στη Βούλα πάνω σε άλογα για να γιορτάσει την... πρωτιά του.








 
 

Έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο διάλεξε ένας μαθητής στη Βούλα για να γιορτάσει την εκλογή του στο 15μελές συμβούλιο του σχολείου του, κάνοντας τη στιγμή να γίνει viral στα social media.

Οι εκλογές για το 15μελές είναι πάντα μια σημαντική διαδικασία στα σχολεία, με τους υποψήφιους να προσπαθούν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την προτίμηση των συμμαθητών τους.


Ένας μαθητής από το 2ο Λύκειο Βούλας κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, επιλέγοντας έναν τρόπο που δεν περνά απαρατήρητος.

Ο νεαρός, μετά την εκλογή του, γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο και μεγαλοπρεπή τρόπο. Έφτασε στο σχολείο του πάνω σε άμαξα με δύο άλογα, φορώντας κοστούμι και γραβάτα, ενώ οι συμμαθητές του τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. 

Μάλιστα, στην είσοδο του σχολείου τον περίμεναν πλήθος μαθητών που τον υποδέχθηκαν θερμά, έχοντας στρώσει κόκκινο χαλί για να γιορτάσουν μαζί του τη νίκη του στο 15μελές.

Δείτε βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου