Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Δουλειά προσφέρουν 190 επιχειρήσεις: Πώς θα πάρετε τις θέσεις Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη ΔΥΠΑ στόχος να καλυφθούν 6.000 θέσεις εργασίας.






 
 


Μια σημαντική ευκαιρία να εντοπίσουν μια θέση εργασίας που τους ταιριάζει θα έχουν όσοι αναζητούν αυτή την περίοδο εργασία.

Μάλιστα θα μπορέσουν να μοιράσουν σε μια μέρα όσα βιογραφικά επιθυμούν αλλά και να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους εκπροσώπους των εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.


Συνολικά οι επιχειρήσεις θέλουν να καλύψουν 6.000 θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).



Η διημερίδα «Ημέρες Καριέρας» θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στην Αθήνα και ώρες 10:00 - 18:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106, Περιστέρι 12134).

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε προσωπική επαφή με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.


Oι «Ημέρες Καριέρας» της Αθήνας δίνουν, επίσης, τη δυνατότητα στις εκατοντάδες επιχειρήσεις, οι οποίες συμμετέχουν, να υλοποιήσουν επιτόπιες αρχικές συνεντεύξεις εργασίας και να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών, ώστε να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 18 και 19 Οκτωβρίου 2024, εκπρόσωποι 190 επιχειρήσεων θα βρίσκονται στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει η ΔΥΠΑ στην Αθήνα, αναζητώντας ανθρώπινο δυναμικό. Η είσοδος στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10:00 έως τις 18:00, είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Μάλιστα, επειδή θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επιτόπου πολλές συνεντεύξεις εργασίας, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να έχουν μαζί τους αρκετά αντίγραφα του βιογραφικού σημειώματός τους. Η λίστα με τις θέσεις εργασίας, τις ειδικότητες και τις επιχειρήσεις, βρίσκεται αναρτημένη στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ. Καθ' όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ σε ειδικό χώρο (info corner). Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου