Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Απεργία ΠΝΟ: Προς λήξη στις 2 το μεσημέρι - Παραμένουν τα καράβια στα λιμάνια Σήμερα (25/10) το μεσημέρι αναμένεται να λήξει η απεργία των πλοίων - Παραμένουν δεμένα τα καράβια στα λιμάνια





Η απεργία της ΠΝΟ αναμένεται να λήξει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με κύκλους της ΠΝΟ η απεργία θα λήξει ίσως και μέχρι το μεσημέρι 14:00 σήμερα (25/10).

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι συνδικαλιστές πήραν διαβεβαιώσεις στη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη και, έτσι, μετά από σχεδόν τέσσερις ημέρες, αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια.


«Πάμε για εκτελεστική τώρα» είπαν στο protothema.gr πηγές της ΠΝΟ. «Πήραμε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλία -ΣΕΕΝ αύξηση 5% για το 2025 και 2% για το 2026 εγγυημένο ανεξάρτητου πληθωρισμού παρότι θα αναφέρετε στη σύμβαση ότι η αύξηση θα ακολουθήσει το ποσοστό του πληθωρισμού μόνο».

Και πρόσθεσαν: «Μετά από σχεδόν 4 μέρες απεργίας τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια. Ευχαριστούμε τους ναυτικούς για την καθολική συμμετοχή τους. Επίσης, πήρανε κάποιες δεσμεύσεις από υπουργό θεσμικές μετά από συνάντηση μαζί του σήμερα. Θα συνεδρίαση η διοίκησης για την τελική μας απόφαση.

Νιώθουμε το βάρος του τριήμερου και θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και όχι απέναντι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου