Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

Βίαιη ληστεία στο Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς - Ένας τραυματίας και μία σύλληψη Σοβαρό περιστατικό ληστείας στο Περιστέρι, όπου μια ομάδα 20 ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς.







 
 


Ένα σοβαρό περιστατικό ληστείας και ξυλοδαρμού σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε μια παρέα νεαρών, ανάμεσά τους και ανήλικοι.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ένας 18χρονος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα από τα θύματα.


Συγκεκριμένα, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 15, 17, 18 και 19 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου, όταν ξαφνικά τους πλησίασε η ομάδα των 20 ατόμων. Χωρίς προειδοποίηση, τους χτύπησαν βίαια, ακινητοποιώντας τους και αφαιρώντας το τσαντάκι του 19χρονου, το οποίο περιείχε το κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μετά τη ληστεία, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν στο σημείο, έφτασαν γρήγορα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανικής καταγωγής στην πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου. Ο συλληφθείς αναγνωρίστηκε από τα θύματα και συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ σχηματίζεται σχετική δικογραφία.







Στο σημείο της επίθεσης έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις νεαρούς που είχαν τραυματιστεί ελαφρά. Ο τέταρτος, ένας 18χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με τις αστυνομικές αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών και την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου