Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Απίστευτη τροπή στην Αμαλιάδα με 6ο μωρό - Πώς συνδέεται με την 24χρονη Ερευνάται η πιθανή μεταφορά και έκτου βρέφους στο νοσοκομείο σχετικά με υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα.






 


Η Εισαγγελία Πατρών ερευνά καταγγελία που συνδέεται με την υπόθεση νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα και αφορά την πιθανή μεταφορά ενός έκτου μωρού στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, υπό συνθήκες που θέτουν νέα ερωτήματα για τις συνθήκες υγείας των βρεφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα «Γνώμη», η καταγγελία αφορά βρέφος το οποίο, όταν η οικογένεια διέμενε στην Αχαΐα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή υποξαιμία.


Το παιδί, το οποίο ήταν αδελφάκι της 24χρονης από την Αμαλιάδα, διασώθηκε από τους γιατρούς, αποφεύγοντας το μοιραίο. Η υποξαιμία, μια επικίνδυνη μείωση των επιπέδων οξυγόνου, μπορεί να οδηγήσει σε κρίσιμες καταστάσεις και ακόμη και θάνατο σε βρέφη.

Η συγκεκριμένη καταγγελία έχει φτάσει στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, οι οποίες έχουν ζητήσει επίσημα έγγραφα από το νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν όντως σημειώθηκε το εν λόγω περιστατικό. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η ύπαρξη αυτού του έκτου βρέφους, το οποίο κατάφερε να επιζήσει, τα νέα στοιχεία θα ενσωματωθούν στον φάκελο της υπόθεσης.


Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική έρευνα περιλαμβάνει ήδη τρία πρώτα βρέφη - τα δύο ανήκουν στην 24χρονη, ενώ το τρίτο ανήκει σε φιλικό της πρόσωπο από την Κάτω Αχαΐα. Παράλληλα, συλλέγονται στοιχεία για ένα τέταρτο βρέφος που πρόσεχε η ίδια η 24χρονη, καθώς και για την αδελφή της, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στην Αργολίδα το 2014, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου