Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι στη Χαντέρα - Στο νοσοκομείο 6 άτομα Νέο αιματηρό επεισόδιο στο Ισραήλ. «Εξουδετερώθηκε» ο δράστης.


AP Photo/Mahmoud Illean

 

 

Επίθεση με μαχαίρι κατά την οποία έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στην κεντρική πόλη της Χαντέρα.

Πιο αναλυτικά, όπως μετέδωσαν τοπικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, μερικά από τα θύματα της επίθεσης έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλα φέρουν μέτρια τραύματα.


Σύμφωνα με την υπηρεσία, τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Ιατρικό Κέντρο Hillel Yaffe της πόλης. Οι δύο από τους αυτούς, ηλικίας 30 και 50 ετών, είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο τρίτος, ένας 70χρονος, σε μέτρια κατάσταση. 


«Πρόκειται για ένα τρομοκρατικό συμβάν σε τέσσερα διαφορετικά μέρη κατά το οποίο έξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν», ανέφερε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως ο επιτιθέμενος, ο οποίος διέφυγε με μοτοσικλέτα, «εξουδετερώθηκε».

Η υπηρεσία Magen David Adom, το ισραηλινό ισοδύναμο του Ερυθρού Σταυρού, μίλησε για πολλούς τραυματίες, ορισμένοι σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου