Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2024

Νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» Τι προκύπτει από τον τόπο του εγκλήματος στα Καμένα Βούρλα. Η περιουσία της 84χρονης και οι πληροφορίες για τις σχέσεις με συγγενείς.






 
 


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα το Σάββατο 12/10. Η ηλικιωμένη δεν είχε επικοινωνήσει με κάποιον από την Παρασκευή και όταν οι οικείοι δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν ενημέρωσαν την αστυνομία.

Η 84χρονη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού του σπιτιού της, μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν πατημασιές από αίμα. Όπως διαπιστώθηκε η 84χρονυη είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη.


Πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News του Mega αναφέρουν πως η πόρτα του σπιτιού δεν είχε ίχνη παραβίασης και άρα οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα πως ο δράστης πιθανόν να ήταν γνωστός της, ενδεχομένως και του κοντινού περιβάλλοντός της.

Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία και είχε εκμυστηρευθεί σε γείτονά της ότι έχει αντιδικία με συγγενείς της για τα κληρονομικά. Τα εν λόγω άτομα έχουν ελεγχθεί από την αστυνομία, ωστόσο έχουν άλλοθι για την συγκεκριμένη μέρα. 


«Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, μία πόρτα με το κλειδί από πίσω που σημαίνει είτε χτύπησε ο δολοφόνος και του άνοιξε γιατί τον ήξερε ή άνοιξε σε έναν άγνωστο. Δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης και η πόρτα της μπαλκονόπορτας ήταν κλειστή. Υπήρχε μία μικρή ακαταστασία στο σπίτι αλλά δικαιολογείται γιατί ήταν μόνη της», δήλωσε στο Mega ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής και πρόσθεσε:


«Ο δολοφόνος την χτύπησε με το μαχαίρι από πίσω μία φορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, νομίζω πως δεν την άφησε αιμόφυρτη αλλά την είδε νεκρή. Υπήρχαν πιτσιλιές αίματος. Φαίνεται πως κάποιος έχει πατήσει. Υπάρχουν κάμερες γύρω γύρω και η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία».

Φίλη της 84χρονης δίνει άλλες προεκτάσεις στο έγκλημα. Μιλώντας στο Live News υποστήριξε πως ένα άτομο από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, την κακοποιούσε συστηματικά. «Ήταν ψυχούλα και λυπόταν. Αυτός την έδερνε όταν ήταν εδώ κι ύστερα τον λυπόταν κιόλας[…] Μου είχε πει ”με δέρνει και με διώχνει από το σπίτι”. Το σπίτι ήταν δικό της», ανέφερε η φίλη της ηλικιωμένης.








Πάντως στενοί συγγενείς της ηλικιωμένης, που μίλησαν στο ίδιο μέσο, διέψευσαν πως το θύμα είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιον και υπογραμμίζουν πως δεν μπορούν να σκεφτούν κάποιον από το περιβάλλον τους που θα μπορούσε να έχει διαπράξει ένα τόσο άγριο έγκλημα.

Η 84χρονη είχε μεγάλη περιουσία και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν όντως είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς για κληρονομικό θέμα ή αν είχε δεχτεί πιέσεις για να μεταβιβάσει χρήματα ή κάποιο από τα ακίνητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου