Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη στον Ταύρο (Εικόνες, Εθελοντές και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Στ. Κασσελάκης.





ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

 

 


Τα γραφεία του στον Ταύρο εγκαινιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης, παρουσία πλήθους εθελοντών και φίλων, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών».

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!», έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του, η οποία αποτέλεσε το προσκλητήριο για την παρουσία του κόσμου στον χώρο που βρίσκεται επί της οδού Κυδωνιών 4-6, στον Ταύρο.


Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr, στον χώρο συγκεντρώθηκε από νωρίς πλήθος κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει ότι η πρόσκληση είχε ανταπόκριση.

Στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου, τον οποίο έχει νοικιάσει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος άναψε καπνογόνα και φώναζε συνθήματα όπως «Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου».




Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρέθηκε και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ.
Δείτε εικόνες και βίντεο από τα εγκαίνια των γραφείων του Στέφανου Κασσελάκη:




























Ο χώρος των εθελοντών σήμερα λειτουργεί ως Press room


Η μικρή εξέδρα που έχει στηθεί
Τα γραφεία που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Ταύρο

Σε ένα κτίσμα του 1800, πλήρως ανακαινισμένο, το οποίο αποτελούσε χώρο εργοστασίου στο παρελθόν, στεγάζονται τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο συγκεκριμένος χώρος που βρίσκεται στον Ταύρο, φιλοξενεί σήμερα δράσεις και εκθέσεις. Ενώ, μαζί με άλλα βοηθητικά κτίσματα θα μετατραπούν σε ένα σύγχρονο πολυχώρο, το οποίο θα αξιοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ώστε, μαζί με τους συνεργάτες του και εθελοντές να συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες πηγές από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη.

Πρόσθεσαν δε ότι «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».

Ανέφεραν επίσης ότι «το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών» και ότι «η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα e-mail του μέσα σε μια νύχτα».


«Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται. Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», συμπληρώνουν.

Δείτε εικόνες του iEidiseis:


Λίγα λόγια για το κτήριο γραφείων στον Ταύρο

Το συγκεκριμένο κτήριο γραφείων βρίσκεται στον Ταύρο, μια περιοχή της Αθήνας που χαρακτηρίζεται από το ασυνήθιστο πάντρεμα της ταχέως αναπτυσσόμενης βιομηχανικής ανάπτυξης με την αστική, η οποία έλαβε χώρα προ της οικονομικής κρίσης, διατηρώντας με κάποιο τρόπο τη γοητευτική ταπεινότητα μίας μεταπολεμικής συνοικίας. Το υπάρχον αστικό τοπίο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο προσέγγισης της μελέτης αυτών των επαγγελματικών χώρων, που θα έπρεπε παράλληλα να ανταποκρίνεται στην ταυτότητα τις ειδικές απαιτήσεις μιας πολυεθνικής εταιρείας.

Συνδυάζοντας τους δύο αυτούς παράγοντες λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση των χώρων, όπως τονίζεται στο ktirio.gr, αποφασίσαμε να μην ακολουθήσουμε έναν συμβατικό τρόπο σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός βασίστηκε στις κοινές αξίες που διατηρούν οι μικρές γειτονιές τις οποίες ενσωματώσαμε σε ένα σύγχρονο πρότυπο συνεργασίας ενός εργασιακού χώρου. Επιλέξαμε να δώσουμε ξανά ζωή στα κτήρια, ενώνοντας τα με έναν κοινόχρηστο περιβάλλοντα χώρο.


Εντός του κτηρίου γραφείων, ο κεντρικός κήπος συνδέει τέσσερα ανόμοια κτήρια: δύο διατηρητέα κτήρια του 1800, μία παλιά βιομηχανική αποθήκη και έναν βοηθητικό χώρο. Περιλαμβάνει διευθυντικά γραφεία, εσωτερικούς εξωτερικούς χώρους διαλείμματος, γραφεία συνεδριάσεων, one-to-one booths, γραφεία εκπροσώπων, καθώς και χώρο πολλαπλών χρήσεων με κουζίνα.

Οι εργασίες ανακαίνισης των κτηρίων έγιναν με μεγάλο σεβασμό στην πρότερη τους κατάσταση. Στο κτήριο της παλιάς αποθήκης τοποθετήθηκε νέο πάτωμα, χωρίς ωστόσο να επηρεάσει την κλίμακα του κτηρίου. Οι νέες φόρμες και τα υλικά συνδυάστηκαν με τέτοιο τρόπο με τα ήδη υπάρχοντα, ώστε να δημιουργούν έναν συνεχή διάλογο, ενώ ταυτόχρονα να αφήνουν μια αίσθηση γαλήνης στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου