Πέμπτη, Οκτωβρίου 03, 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη λεωφόρο Συγγρού – «Πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί και τα πρόσωπα»





Πού εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών

Νέα στοιχεία που αφορούν τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης τα ξημερώματα της Πέμπτης 3/10. Όπως αποκαλύπτει ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, «πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί τα πρόσωπα των δραστών», ενώ το «φως» της δημοσιότητας βλέπει βίντεο – ντοκουμέντο.

Το ρολόι έδειχνε 03:15 όταν η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στη Νέα Σμύρνη.


Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο του MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα. Λίγο αργότερα, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, ενώ 35χρονο και έναν 22χρονο.

Ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατέβηκε και χτύπησε τον 22χρονο με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους ενώ άμεσα κατέβηκε και το δεύτερο άτομο και πυροβόλησε τον έναν στον ώμο.

Οι δύο δράστες μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή




Μπαλάσκας: Έχουν ταυτοποιηθεί τα πρόσωπα

«Έχουμε βρει στο σημείο έναν κάλυκα από το φυσίγγιο το οποίο πυροδοτήθηκε και χτύπησε τον ώμο του ενός και έχουμε δει και δύο ατόφιες σφαίρες, οι οποίες η μία έχει ένα δακτυλικό αποτύπωμα, θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Και οι δύο έχουν χαραγή εξολκέα δηλαδή φαίνεται ότι μπλόκαρε κάποιο όπλο και έχουμε δύο άθιχτα φυσίγγια» είπε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Έχουμε μια μηχανή που πλησιάζει ένα αυτοκίνητο που καταδεικνύει ότι ενδεχομένως να είναι και εκτελεστές αυτοί αλλά τους πήραν χαμπάρι και πετάχτηκαν και έγινε αυτή η συμπλοκή ή ήταν γνωστοί» συμπλήρωσε.

«Αυτό που φαίνεται από την πρώτη ματιά, γιατί έχουμε τα πάντα, στοιχεία και νομίζω ότι πρέπει να έχουν ταυτοποιηθεί και τα πρόσωπα. Η ταυτοποίησή τους είναι δεδομένη. Η ουσία είναι γιατί έγινε και παραλίγο οι άνθρωποι αυτοί θα προκαλούσαν μακελειό αν τα δύο φυσίγγια έπεφταν, δεν ξέρουμε αν θα είχαμε νεκρούς» δήλωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου