Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Πλήθος κόσμου για το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό Μίμη Πλέσσα (Φωτογραφίες) Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, αλλά και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από το έργο του αποτίουν φόρο τιμής στον Μίμη Πλέσσα.






 


Πλήθος κόσμου λέει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ο οποίος πέθανε πλήρης ημερών στις 5 Οκτωβρίου του 2024. Η κηδεία του τελείται στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, αλλά και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από το έργο του, έσπευσαν από το πρωί στο νεκροταφείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον άνθρωπο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή με τις δημιουργίες του.


Η σύζυγός του Λουκίλα και η κόρη του έφθασαν μαζί στο νεκροταφείο, ενώ μαζί τους στάθηκε και ο ανιψιός του Μίμη Πλέσσα, Στέφανος Κορκολής. Από νωρίς τα στεφάνια γέμισαν τον χώρο του Α' Νεκροταφείου. Με ένα λουλούδι στο χέρι κατέφθασαν και πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και την ελληνική showbiz.

Μετά την κηδεία, η σορός του Μίμη Πλέσσα θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο στη Ριτσώνα.



Υπενθυμίζεται πως ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια, αφήνοντας μια ανεκτίμητη κληρονομιά πάνω από 3.000 τραγούδια και μουσικές για περισσότερες από 100 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.


Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με τις συναυλίες προς τιμή του Μίμη Πλέσσα στο Παλλάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου