Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2024

Εξώδικο της Καρυστιανού στον Πλακιά - Αγριεύει η κόντρα μεταξύ συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη Οι γονείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη έχουν χωριστεί στα δύο.







 

 


Νέο επεισόδιο προστίθεται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, καθώς η Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στον Νίκο Πλακιά.

Μετά την έντονη δημόσια αντιπαράθεση για τη συναυλία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών (του οποίου ηγείται η Μαρία Καρυστιανού) στο Καλλιμάρμαρο, με αντίτιμο 15 ευρώ, κίνηση που προκάλεσε την αντίδραση 18 συγγενών θυμάτων των Τεμπών, η διαμάχη των δύο πλευρών παίρνει νέες διαστάσεις.


Όπως ο ίδιος ο Νίκος Πλακιάς κοινοποίησε με ανάρτησή του στο Χ, η Μαρία Καρυστιανού του κοινοποίησε εξώδικο, με το οποίο τον εγκαλεί ότι επιχειρεί να προκαλέσει διχασμό και αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις της.

Η αντίδραση του πατέρα, ο οποίος στα Τέμπη έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του, ήταν άμεση και την ανάρτηση του εξωδίκου συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Ευχαριστώ την Μαρία Καρυστιανού. Η Μάνα των Τεμπών έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά. Ντρέπομαι. Πως θα βρεθείς με την Σοφία και την Μάρθα στα δικαστήρια; Πως θα τις αντικρίσεις ;»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου