Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο συνάδελφός του ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου.







Μια θλιβερή ημέρα ξημέρωσε για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό σε συναδέλφους και θεατές που τον είχαν απολαύσει σε τηλεοπτικές σειρές και στη σκηνή.
 Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστό ο συνάδελφός του, Μιχάλης Οικονόμου, μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook.


Ο ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Έλα ρε Λευτέρη! #rip».




Τη δική της ανάρτηση έκανε στη συνέχεια και η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ευτυχία Μελή. Αφού δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, από μία ταινία του Γουίλεμ Νταφοέ, όπου και είχαν συμμετάσχει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου