Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Λίαμ Πέιν: Αντάλλαζε μηνύματα με τη Νικόλ Σέρζινγκερ λίγο πριν φύγει από τη ζωή Ήταν η μέντοράς του, αναφέρει Βρετανός μουσικός που συνεργάζεται με τη σταρ





Ο Λίαμ Πέιν συνομιλούσε με τη Νικόλ Σέρζινγκερ, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Το πρώην μέλος των One Direction έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Αργεντινή, μετά από χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών.


Ο συνθέτης Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, που συνεργάζεται με τη Σέρζινγκερ στο μιούζικαλ «Sunset Blvd» αναφέρθηκε στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Λίαμ Πέιν.




Σε συνέντευξή του στο Billboard ανέφερε: «Υποθέτω ότι κάτι που δεν έχει ειπωθεί και θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποτε η Νικόλ ήταν η μέντορας του Λίαμ. Την Τετάρτη που πέθανε, μιλούσαν με μηνύματα».


Σύμφωνα μάλιστα, με τον Βρετανό μουσικό, η Σέρζινγκερ ενημερώθηκε για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Broadway.

«Μόλις έμαθε ότι πέθανε και παρόλα αυτά, έκανε το σόου, πράγμα που είναι καταπληκτικό. Εννοώ, είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες ερμηνεύτριες, με τις οποίες έχω δουλέψει ποτέ», τόνισε.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου