Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε Αν υπήρχε ένας χολιγουντιανός παραγωγός στην πρεμιέρα της Αλεξάνδρας θα την έπαιρνε μαζί του, πρόσθεσε






Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πρώτο fashion show της, αλλά και στο νέο επαγγελματικό βήμα της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο λέγοντας πως είναι η μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ξεκίνησε συνεργασία με νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποίησε ένα πρωτότυπο σόου για τους παρευρισκόμενους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε στη σκηνή με λευκά εσώρουχα και ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και κατακόκκινο κραγιόν, θυμίζοντας σε αρκετούς τη Μέριλιν Μονρόε, ενώ τραγούδησε και χόρεψε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι με νερό.
 

Πιο αναλυτικά, είπε για το fashion show της: «Μετά από τρία χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μου, θα κάνω το πρώτο μου fashion show, θα συμμετέχω στην εβδομάδα μόδας. Η Ιωάννα Τούνη θα ανοίξει το show και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα το κλείσει».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το σόου που παρουσιάζει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε: «Αν υπήρχε ένας χολιγουντιανός παραγωγός στην πρεμιέρα της Αλεξάνδρας, θα την έπαιρνε μαζί του, δεν θα την άφηνε στην Ελλάδα. Η γυναίκα είναι μετενσάρκωση της Μέριλιν Μονρόε. Εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, γιατί από φωνή… κορμί. Και πλέον ούτε κορμί».


Κελίνοντας, μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια: «Με σχολιάζουν από 18 ετών και είμαι 34! Δεν απαντάω σχεδόν ποτέ».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου