Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

Η μυστική συνάντηση που αποκαλύπτει σοβαρό ρήγμα στο Μαξίμου



ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ


Η είδηση δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και απασχολεί πολύ σοβαρά τον έναν πόλο του Μεγάρου Μαξίμου, ο οποίος πλέον βρίσκεται υπό ισχυρή πίεση.

Κορυφαίος υπουργός του Μεγάρου, μαζί με πρώην κορυφαίο επιτελικό στέλεχος, οργάνωσε συνάντηση με την διοίκηση καναλιού, σε γραφείο της ευρύτερης περιοχής του Κολωνακίου. Το τέως επιτελικό στέλεχος βρίσκεται σε ανοιχτή ρήξη με έτερο υπουργό, ο οποίος πίστευε μέχρι πρότινος ότι είχε καταφέρει να ελέγξει τα πάντα εντός και εκτός Μαξίμου.

Η συνάντηση ήταν άκρως απόρρητη και εξαιρετικά σημαντική. Αφορούσε μάλιστα τις κυβερνητικές σχέσεις με συγκεκριμένο ολιγάρχη, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το κανάλι αλλά και τα ΜΜΕ που διαθέτει, για να πιέσει την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι ο υποτιθέμενος υπουργός – εγκέφαλος του Μαξίμου, διατηρούσε άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του καναλιού, όμως η συνάντηση έγινε εν αγνοία και φυσικά εν απουσία του. Γεγονός που τον έχει οδηγήσει στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες για το τι ακριβώς ειπώθηκε στην συγκεκριμένη συνάντηση. Το μόνο που κατάφερε να μάθει από τους πράκτορες του, είναι ότι το δικηγορικό γραφείο του τέως επιτελικού στελέχους, υπήρξε μεγάλη παραγγελία οινοπνευματωδών ποτών, προφανώς για να υπάρχει «κάβα» κατά τη διάρκεια της μυστικής αυτής σύσκεψης.

Η αγωνία του πάντως έγκειται στο γεγονός ότι ο ίδιος βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με το συγκεκριμένο οικονομικό κέντρο, πριν ακόμα εισέλθει στο Μαξίμου. Λογικό είναι λοιπόν να φοβάται μην αποκαλυφθούν οι σχέσεις τις οποίες διατηρούσε, σε όλο το εύρος τους.

Όπως μου έλεγες στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει ότι ο «άδης», τρώει τον «άκη»…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου