Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2024

Λεμπρόν Τζέιμς: Ιστορική στιγμή στο ΝΒΑ - Πρώτη φορά πατέρας και γιος αγωνίζονται στο ίδιο παρκέ (βίντεο) Ο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς και η στορική πρώτη εμφάνιση πατέρα και γιου στο ίδιο παρκέ του ΝΒΑ.




AP/Eric Thayer

 
 

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγραψε ακόμη μία σελίδα στην πλούσια καριέρα του, καθώς πέτυχε ένα ανεπανάληπτο ορόσημο: αγωνίστηκε στο ίδιο παρκέ με τον γιο του, Μπρόνι Τζέιμς, στο ΝΒΑ.

Στην πρεμιέρα των Λος Άντζελες Λέικερς για τη φετινή σεζόν, στην κατάμεστη «crypto.com Arena», οι Τζέιμς κατάφεραν να γίνουν το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που βρέθηκε ταυτόχρονα στο παρκέ, προκαλώντας ενθουσιασμό στις εξέδρες.


Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, Λεμπρόν και Μπρόνι πέρασαν μαζί στο παιχνίδι, με το πλήθος να αποθεώνει την ιστορική αυτή στιγμή.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για την οικογένεια Τζέιμς, με τη σύζυγο του Λεμπρόν, Σαβάνα, και τα παιδιά τους, Μπράις και Ζούρι, να τους παρακολουθούν με περηφάνια από τις θέσεις τους.


Ο Μπρόνι, που έκανε το ντεμπούτο του στη μεγαλύτερη σκηνή του παγκόσμιου μπάσκετ, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει δύο σουτ στο σύντομο διάστημα των τριών λεπτών που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, χωρίς να βρει στόχο, ωστόσο, η στιγμή ήταν ιστορική.

Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό, καθώς πατέρας και γιος κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο που πολλοί είχαν φανταστεί, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου