Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Νοσηλεύτηκε για τέσσερις ημέρες με πνευμονία Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε πλέον, στην οικογένειά της και αναρρώνει






Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, νοσηλεύτηκε με πνευμονία

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η σύντροφος του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκάλυψε ότι νοσηλεύτηκε λόγω πνευμονίας. Η 30χρονη πέρασε τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, υπό την παρακολούθηση του ιατρικού προσωπικού, πριν αναρρώσει αρκετά ώστε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.


Μέσα από το Instagram, η γεννημένη στην Αργεντινή Τζορτζίνα ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου που τη φρόντισε με ιδιαίτερη αφοσίωση. «Επιτέλους πίσω στο σπίτι! Πέρασα 4 μέρες στο νοσοκομείο με πνευμονία, είμαι καλύτερα τώρα αλλά συνεχίζω την ανάρρωση στο σπίτι με την οικογένειά μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα μέλη του προσωπικού, τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και όλους στο νοσοκομείο… Με φρόντισαν υπέροχα και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Σας ευχαριστώ όλους για την εξαιρετική φιλοξενία», έγραψε.

Δείτε το story


Η Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από νοσοκομείο, όπου διακρίνεται με έναν ορό στο χέρι της. Την ίδια στιγμή που η Τζορτζίνα ανάρρωνε ο Κριστιάνο αγωνιζόταν με την ομάδα Αλ-Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου