Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024

Γιώργος Τσίπρας: Αν ο Κασσελάκης είναι υποψήφιος θα αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ «Δικό του είναι το κόμμα;» αναρωτήθηκε ο Γ. Τσίπρας - «Ανήκει στα μέλη, ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή».





 
 


Με βαριές εκφράσεις κατά του Στ. Κασσελάκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσίπρας. Τον χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα», μιλώντας για σοβαρή πολιτική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Από τον Νοέμβρη έλεγα στα όργανα ότι υπάρχει πρόβλημα πολιτικής λειτουργίας στο κόμμα», σημείωσε. «Δικό του είναι το κόμμα;» αναρωτήθηκε, για να συμπληρώσει: «Ανήκει στα μέλη, ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή».


«Δεν στηρίξαμε τον Στ. Κασσελάκη, θεσμικά στηρίξαμε τον νέο πρόεδρο», σημείωσε.

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ο Γ. Τσίπρας δήλωσε: «Εγώ δεν θα μείνω σε αυτό το κόμμα αν είναι καν υποψήφιος» και συνέχισε:





«Κάποια στιγμή το '22 κάναμε το βήμα επί Αλέξη Τσίπρα, να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος από τον λαό. Κατά τη γνώμη μου κακώς αυτό επεκτάθηκε ότι θα γίνεται πάντα έτσι. Αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα. Το βασικό είναι ότι ένα κόμμα έχει απόψεις, έχει τίτλο, έχει όργανα και λέει στην κοινωνία: Αυτά λέω, αυτά κάνω. Δεν του λέει η κοινωνία ούτε τι όνομα θα έχει, ούτε ποιον θα αρχηγό. Αυτά είναι λάθος. Δεν θα υπήρχε Αριστερά ποτέ έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου