Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Πολάκης εναντίον όλων...

 




Απαράδεκτες κινήσεις χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης τόσο τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη όσο και το εξώδικο του τελευταίου στον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να το αποσύρει άμεσα...

«Θεωρώ απαράδεκτη τη διαρροή ενός πόθεν έσχες αλλά εξίσου και περισσότερο απαράδεκτο το εξώδικο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να στέλνει πρώην πρόεδρος εξώδικο προς το κόμμα που θέλει να ηγηθεί και δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο Κεντρική Επιτροπή να διαγραφεί έναν υποψήφιο πρόεδρο».

Και ο Παύλος Πολάκης παρατήρησε: «Βλέπω ότι συνεχίζει (ο Κασσελάκης) την ίδια απολιτίκ τακτική και δυστυχώς βλέπω κάποιους να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Τον καλώ να πάρει αμέσως πίσω το εξώδικο. Καλώ Σβίγκου και Παππά να συγκαλέσουν σύσκεψη των 5. Ήδη συμφώνησαν Φαραντούρης και Γκλέτσος» πρόσθεσε.

Παράλληλα ζήτησε να οριστούν ημερομηνίες μιας ή δυο τηλεμαχιών και η μια να γίνει πριν από το συνέδριο.

«Καλώ τους πάντες να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών. Όχι να διώξουμε κόσμο, να μαζέψουμε κόσμο, ειδικά τώρα που φάνηκε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί. Θέλουμε μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο» είπε.
Οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την τεχνολογία AIAI learning
Πώς θα υπολογίζεται ο κατώτατος μισθός - Η πρόταση της επιστημονικής επιτροπής Διαβάστε περισσότερα

Τέλος εξέφρασε την αντίθεσή του με την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου. «Να γίνει σήμερα η αύριο η συνάντηση των 5 για να λυθούν. Από την στιγμή που αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες όλων, ακόμα και ο πιο κακόπιστος που τον έπεισε να καταθέσει το εξώδικο, θα πρέπει να του πει να το πάρει πίσω» είπε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου