Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

(Τα γυναικόπεδα γρήγορα στα καταφύγια…) “Βόμβες” Καρακούση δείχνουν ότι ο ακήρυχτος πόλεμος “Συγκροτήματος – κυβέρνησης” παίρνει χαρακτήρα ανοιχτής σύρραξης! “Η σύγχρονη εκδοχή του “Αυριανισμού” φέρει σφραγίδα και υπογραφή Μαξίμου”(σσ Εκπληκτικό αρθρο)


Κεραυνόπληκτοι στο Μαξίμου, καθώς συνειδητοποιουν ότι αυτό που μεχρι τώρα κατέγραφαν ως “περιφερειακές αψιμαχίες” μετατρεπεται σε ανοιχτή σύρραξη!

“Βόμβες” από τον πρώην ΔΣ του ομίλου Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και συμβούλου του Βήματος, Αντώνη Καρακούση, που αναφέρεται στο ΒΗΜΑ για ΜΜΕ και ιδιοκτήτες τους που πλούτισαν ως προπαγανδιστές του κ. Μητσοτάκη και γράφει και για νέο «αυριανισμό» ενορχηστρωμένο από το Μέγαρο Μαξίμου! 

Κάνει λόγο μεταξύ άλλων για “στρατο προπαγαδιστών του Κυρ Μητσοτάκη στα ΜΜΕ που απήλαυσαν χρήμα και δυνατότητες”. Προσδιορίζει ένα “ευρύ κύκλο φίλιων δυνάμεων και Μέσων, ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων ΜΜΕ, που έλυσαν χρόνια προβλήματα, άλλοι έχτισαν καριέρες που ούτε φαντάζονταν και ορισμένοι ειδαν τις περιουσίες τους να εκτινάσσονται στα ύψη, από τις συνεπείς και αδιατάραχτες μήνα-μήνα χορηγίες κρατικών και ιδιωτικών επιχειρηματικών σχημάτων επίσης συνδεδεμένων με δίκτυο φίλων και υποστηριχτών”!

Όπως επισημέναι ο γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος “είναι η εκδοχή ενός ιδιότυπου και σύγχρονου “Αυριανισμού” που φέρει την υπογραφή και την σφράγιδα του Μαξίμου”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου