Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

Η Όλγα, η Μπρατισλάβα και η Ουκρανία!



Προσοχή! Ο ιός του Αγεωγράφητου φαίνεται πως έχει αρχίσει και εξαπλώνεται επικίνδυνα στο κοινοβούλιο και προσβάλλει πολιτικούς που δεν διακρίνονται για τις ομοιότητές τους με …Πρόεδρο Εδεσσαϊκού! Μετά τον αγαπημένο μου-το ομολογώ- υπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο που αναφέρθηκε στον Νομό Πρεσπών (και πάσης Βορείου Ελλάδος) ήρθε η τέταρτη αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Όλγα Γεροβασίλη να…αλλάξει βιαίως τους χάρτες και τα βιβλία Γεωγραφίας.



Ασκώντας τα καθήκοντά της ενημέρωσε το Σώμα ότι βουλευτής της ΝΔ λαμβάνει 15νθήμερη άδεια του Κοινοβουλίου για να απουσιάσει στο εξωτερικό και για την ακρίβεια στην Μπρατισλάβα της Ουκρανίας! Ω Θεοί!!! Δεν ξέρω εάν δεν το γνωρίζει, εάν έγραψε λάθος ο βουλευτής ή εάν συμβαίνουν και τα δύο όμως οφείλω να επισημάνω στην κυρία Γεροβασίλη της Άρτας και των Τζουμέρκων ότι η Μπρατισλάβα είναι πρωτεύουσα της Σλοβακίας και την διατρέχει ο Δούναβης.



Δίνω μία δικαιολογία στην κυρία Όλγα να έχει μπερδευτεί απασχολούμενη με το πώς ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει -όπως έχει πει- δεύτερη ευκαιρία στη χώρα. Της εφιστώ όμως την προσοχή. Ποια χώρα;

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου