Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

Για να «προβοκάρουν» τον Παναθηναϊκό ανέβασαν πανό με λάθος για την Κύπρο στο ΣΕΦ (εικόνες) Το πρωτοφανές λάθος οπαδών του Ολυμπιακού στο επίκεντρο των ΜΜΕ στην Κύπρο.







 


Γράφει ο Γεώργιος Γάκης
 


Θέμα στα κυπριακά Μέσα έγινε το πανό που σηκώθηκε στο ΣΕΦ που «ανέβηκε» από οπαδούς του Ολυμπιακού, με το απίστευτο λάθος στην χρονολογία (1924-1974 Δεν ξεχνώ) για την τουρκική κατοχή.

Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της Κύπρου έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στο πανό, καθώς η άγνοια από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού για τις χρονολογίες οδήγησε σε ένα «τραγικό λάθος».

 

Κάποια μέσα το αναφέρουν ως ένα τραγικό σφάλμα, ενώ άλλα καυτηριάζουν την καπήλευση του κυπριακού σε ένα παιχνίδι που το έβλεπε όλη η Ευρώπη, με στόχο να πικάρουν τον Αταμάν και στην προσπάθεια τους αυτή, τελικά τα έκαναν πολύ χειρότερα.

Προφανώς, τα 50 χρόνια δεν συμπληρώθηκαν μεταξύ 1924-1974 αλλά από το 1974 έως σήμερα.
Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Κύπρο

Το Goal αναφέρει: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπέπεσαν σε τραγικό λάθος σε άλλο πανό που αναρτήθηκε με μήνυμα «1924-1974, Δεν Ξεχνώ». Προκαλεί οργή, ντροπή και απογοήτευση το γεγονός πως οι εμπνευστές του πανό δεν γνωρίζουν ότι η παράνομη τουρκική κατοχή στην Κύπρο συνεχίζεται».


Το SigmaLive γράφει: «Χωρίς λόγια και σχόλια, για το τραγικό λάθος που έγινε στις χρονολογίες που αναγράφονται στο πανό»

Το Balla έχει τίτλο «Τραγικό λάθος» και σημειώνει: «Οι φίλοι των Πειραιωτών σήκωσαν ένα ντροπιαστικό για την ιστορία, πανό στο φαληρικό στάδιο για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, αναφέροντας: «50 χρόνια κατοχή. Η Κύπρος είναι ελληνική. 1924-1974 Δεν ξεχνώ». Μόνο που έκαναν ένα μεγάλο λάθος, μάλλον τραγικό. Τα 50 χρόνια εισβολής άρχισαν από το 1974 και ακόμα συνεχίζονται και όχι από το 1925 μέχρι το 1974».


Φωτογραφίες από τα ΜΜΕ στην Κύπρο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου