Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2024

Μετά το «έλα με φόρα», χειραψία Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη




Προφανώς περασμένα ξεχασμένα τα όσα είπαν...

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον πρωθυπουργό να τον κατηγορεί ότι δεν άλλαξε τίποτα μετά την επανεκλογή του και πως επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλεί την κυβέρνηση να «ξεκαβαλήσει το καλάμι».

Η φράση πάντως που έκανε εντύπωση ήταν το «έλα με φόρα» που είπε ο Μητσοτάκης στον Ανδρουλάκη, χρησιμοποιώντας την φράση της Πόπης Τσαπανίδου προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Και όμως λίγες ώρες μετά οι δυο άντρες αντάλλαξαν θερμή χειραψία στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Προφανώς περασμένα ξεχασμένα τα όσα είπαν…


Συγκεκριμένα, οι κ. Μητσοτακης και Ανδρουλάκης συναντήθηκαν στην ανοιχτή εκδήλωση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής.


Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, σε τετ α τετ με δημοσιογράφους ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε απαντήσει με… χρησμό όταν ρωτήθηκε για ενδεχομενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. «Όλα στην ώρα τους», ανέφερε για το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εκκρεμεί εδώ και τρία χρόνια.


Ήταν άλλωστε, το πρόσωπο της ημέρας μετά τη συνειδητή επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον χρίσει πολιτικό του αντίπαλο μετά την επιδεικτική αποχώρησή του από την αίθουσα όταν στο βήμα ανέβηκε ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου