Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2024

Έλον Μασκ: «Αν δεν βγει ο Τραμπ στις εκλογές τη γ… Θα πάω φυλακή» (Βίντεο) Ο Έλον Μασκ έδωσε συνέντευξη στον Τάκερ Κάρλσον μετά την πρώτη εμφάνισή του σε προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.







 


Συνέντευξη στον γνωστό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον έδωσε ο ιδιοκτήτης του Χ, Έλον Μάσκ, λίγο μετά την πρώτη εμφάνισή του σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, στην Πενσυλβάνια

Ο Έλον Μασκ, που πλέον εκφράζει ανοιχτά την υποστήριξή του στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση στη συνέντευξη με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, η οποία μεταδόθηκε μέσω του Χ.


Μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της Tesla, της SpaceX και του Χ, δήλωσε πως εάν χάσει ο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «είναι χαμένος» καθώς η Κάμαλα Χάρις θέλει να τον στείλει φυλακή.

«Τι θα συμβεί εάν χάσει ο Τραμπ;», τον ρώτησε ο Κάρλσον και οι δύο έβαλαν τα γέλια…. «Αν χάσει ο Τραμπ, την έχεις γ… φίλε», είπε ο Κάρλσον, με τον Έλον Μασκ να γελάει και να συμφωνεί. «Αν χάσει, την έχω γ… », απάντησε. «Πόσο νομίζεις ότι θα είναι η ποινή φυλάκισής μου; Θα δω τα παιδιά μου; Δεν ξέρω». 
Elon Musk is all in.(0:00) Elon Musk Is All in on Donald Trump(6:35) Providing Starlink to Victims of Hurricane Helene(9:22) If Trump Loses, This Is the Last Election(21:49) The Epstein and Diddy Client List(33:38) Vaccines(35:49) The Movement to Decriminalize Crime… pic.twitter.com/jNqB1ThqQz— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) October 7, 2024



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου