Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Έκπληξη από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ Τα πρώτα αποτελέσματα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται σε εξέλιξη έρχονται από την Αυστραλία.


neoskosmos.com

 

 

Εκτός από την Ελλάδα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στις 6 Οκτωβρίου ψηφίζουν και οι ομογενείς του εξωτερικού. Μάλιστα, λόγω της διαφοράς ώρας, «διέρρευσαν» και τα πρώτα αποτελέσματα.

Οι ομογενείς της Αυστραλίας προσήλθαν στις κάλπες και η ιστοσελίδα neoskosmos έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα που έβγαλε η κάλπη σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη.


Η έκπληξη με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που ήθελαν επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ήρθε από τη Μελβούρνη, όπου επικράτησε άνετα ο Παύλος Γερουλάνος, λαμβάνοντας 21 ψήφους από το σύνολο των 35 ομογενών που ψήφισαν.

Δεύτερος με 6 ψήφους ήρθε ο Νίκος Ανδρουλάκης και ακολουθούν Νάντια Γιαννακοπούλου (3), Άννα Διαμαντοπούλου (2), Χάρης Δούκας (1), Μιχάλης Κατρίνης (1) ενώ υπήρξε και μια άκυρος ψήφος.


 


Στο Σίδνεϊ ψήφισαν περισσότεροι 53 και πρώτος ήρθε ο Νίκος Ανδρουλάκης με 19 ενώ ακολουθούν: Άννα Διαμαντοπούλου με 17, ο Χάρης Δούκας με 9, ο Μιχάλης Κατρίνης με 6, ο Παύλος Γερουλάνος με 2. Η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν έλαβε κάποια ψήφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου