Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2024

Γαλάζιο αλαλούμ» στο ρεύμα...

 




Στη δίνη ενός νέου αλαλούμ οδηγεί η κυβέρνηση τους καταναλωτές μετά τις ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργού ΠΕΝ, Θόδωρου  Σκυλακάκη για δραστικές αλλαγές στα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος αλλά και στο νυχτερινό ρεύμα...

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης ανακοίνωσε ότι καταργείται τόσο το πράσινο τιμολόγιο όσο και το νυχτερινό ρεύμα. Το πράσινο τιμολόγιο που έχει επιλέξει η πλειονότητα των νοικοκυριών και το οποίο προωθούσε και η ίδια η κυβέρνηση Μητσοτάκη δια του υπουργού ΠΕΝ, καταργείται στο τέλος του χρόνου.

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στο Action 24, έκανε αναφορά σε ένα νέο χρωματιστό τιμολόγιο, το πορτοκαλί χωρίς να δώσει εξηγήσεις και λέγοντας απλώς ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο υπουργός ΠΕΝ ανακοίνωσε και το τέλος του νυχτερινού ρεύματος, το λεγόμενο και φτηνό τιμολόγιο.

Όπως είπε πλέον θα καθοριστούν φθηνές ζώνες που από Δευτέρα έως Σάββατο θα είναι από 4 έως 5 ώρες και την Κυριακή πολύ περισσότερες.

Το μέγα πρόβλημα είναι ότι κατά τις ώρες που θα μπει μέσα στην εβδομάδα το νέο φτηνό ρεύμα, οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να επωφεληθούν καθώς θα είναι στη δουλειά τους και τα παιδιά στο σχολείο.

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης παραδέχθηκε το πρόβλημα δίνοντας μια απίστευτη απάντηση:

«Πράγματι στη διάρκεια της εβδομάδας δεν σε διευκολύνει. Έχουμε πολλούς συνταξιούχους, η χώρα έχει πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων που είναι στη σύνταξη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου