Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Ρεάλ - Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα Ο «βασιλιάς» Παναθηναϊκός συναντάει την «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία.




EUROKINISSI

 
 


Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός συναντώνται ξανά απόψε (21:45, Novasports Prime), στην 4η αγωνιστική της EuroLeague, σε μια αναμέτρηση που φέρνει αναμνήσεις από τον περσινό τελικό.

Η «βασίλισσα» της Μαδρίτης, αν και ψάχνει την εκδίκηση για την απώλεια του περσινού τίτλου, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έχοντας ξεκινήσει την τρέχουσα σεζόν με αρκετές δυσκολίες. Η ήττα από την Μπασκόνια με 76-72 μόλις πριν από λίγες ημέρες, έχει φέρει τη Ρεάλ στο 1-2, γεγονός που προσθέτει πίεση στην ομάδα.


Από την άλλη πλευρά, και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Η ήττα από την Παρί έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα προς το σύνολο του Εργκίν Αταμάν, που καλείται να αντιμετωπίσει τα λάθη του και να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερα αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» επιδιώκουν να βελτιώσουν την εικόνα τους και να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεάλ, προσπαθώντας να ανακάμψουν από την πρόσφατη απογοήτευση.





Σε κάθε περίπτωση η αποψινή και η αυριανή βραδιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η Άλμπα Βερολίνου φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ (20:30, Novasports 5), η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (21:05, Novasports 6), η Αρμάνι Μιλάνο κοντράρεται με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:30, Novasports Start) και η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Παρί (21:45, Novasports 4).


Η 4η αγωνιστική της Euroleague περιλαμβάνει επίσης τα αυριανά παιχνίδια, με τη Μονακό να φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντολού Εφές. Παράλληλα, ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα, ενώ η Βιλερμπάν θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 17/10Άλμπα Βερολίνου - Φενερμπαχτσέ (20:30)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτιζάν (21:05)
Αρμάνι Μιλάνο - Ζαλγκίρις Κάουνας (21:30)
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός (21:45)
Μπάγερν Μονάχου - Παρί (21:45)

Παρασκευή 18/10Μονακό - Βίρτους Μπολόνια
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα
Βιλερμπάν - Μπασκόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου