Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης και τα… «θηρία της Κουμουνδούρου» – Συνεχίζει την περιοδεία στη Μακεδονία Ο ιδιαίτερος διάλογος που είχε με γυναίκα ο Στέφανος Κασσελάκης στη Μακεδονία.





Eurokinissi | Γραφείο Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη

 
 

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις επισκέψεις του στη Μακεδονία, αυτή τη φορά με σταθμό τη Χαλκιδική καθώς και τις Σέρρες. Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι πολίτες ήταν εντυπωσιακή, καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να τον παρακολουθήσει και να τον υποστηρίξει.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος, με τους ανθρώπους να τον υποδέχονται με θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης, αλληλεπιδρώντας με τους πολίτες, απάντησε στις ερωτήσεις τους και συμμετείχε σε φιλικές συζητήσεις.






Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στη Μακεδονία.#κασσελάκης #μακεδονία #ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/06YzqXkILf— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) October 26, 2024



Κατά τη διάρκεια μίας από αυτές, μία γυναίκα τον ρώτησε με χιούμορ: «Πρόεδρε, τα βγάζεις πέρα με τα θηρία της Κουμουνδούρου;». «Σιγά τα θηρία», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα χαμόγελο, αποδεικνύοντας ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις.


Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει, αύριο (27/10), την περιοδεία του, παρακολουθώντας πρώτα τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθεί προς τη Δράμα, ενώ θα ακολουθήσουν η Αλεξανδρούπολη με την Καβάλα.





Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την περιοδεία του στη Μακεδονία.#κασσελάκης #μακεδονία #ΣΥΡΙΖΑ pic.twitter.com/c2JMqfM8mr— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) October 26, 2024


Δείτε σχετικές εικόνες

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου