Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ





Δεν πέτυχε ούτε έναν από τους στόχους του. Σε όλους τους δείκτες η χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι στις τελευταίες θέσεις. Διέγραψε με κόκκινη μπογιά την ιστορία μιας παράταξης που κυβέρνησε για δεκαετίες. Δημιούργησε ένα μόρφωμα, ένα συνονθύλευμα πασόκων και γυρολόγων αποτυχημένων κάθε κατηγορίας. Έκανε την ποδηγέτηση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.... καθημερινότητα. Διέλυσε την επί τριάντα και πλέον χρόνια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Μπήκε σε διαδικασία διαλόγου με την γείτονα για μείζονα εθνικά θέματα ανεξαρτησίας, που έχουν επιλυθεί με βάση το Διεθνές Δίκαιο. Αλαζόνας, προβληματικός με χαρακτηριστικούς γραφικούς γελοίους βαστάζους να τον στηρίζουν. Και φυσικά με πληρωμένα μέσα ενημέρωσης.

Είναι φυσικό λοιπόν να τα περιμένεις όλα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και φυσικά από τους βαστάζους του σε όλους τους θεσμούς και σε όλα τα επίπεδα. Γιατί γνωριζουν ότι η ιστορια και γι' αυτούς θα γραφεί την επόμενη ημέρα.

Εκμεταλλεύτηκε το κλίμα φόβου με τον κορονοϊο και διαμόρφωσε μια ασφυκτική κατάσταση γεμάτη ίντριγκες και λυσσαλέα προπαγάνδα από τα μέσα ενημέρωσης εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν δίστασε να φερθεί με πονηρό, άδικο τρόπο ακόμα και στα επιχειρηματικά συμφέροντα που τον στήριξαν...

Καταρράκωσε το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, γεμίζοντάς τους φόβο για να περάσει τα άθλια σχέδιά του στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Πολέμησε μέχρις εσχάτων εκμεταλλευόμενος και την επικινδύνως γελοία κατάσταση της αντιπολίτευσης, τον απλό πολίτη, τον μισθοσυντήρητο που δύσκολα πλέον τα βγάζει πέρα, αφού είχε κοροϊδέψει επανειλημμένως την τάξη των συνταξιούχων.

Για όλα αυτά και για άλλες τόσες αθλιότητες -υποκλοπές, Τέμπη, πυρκαγιές, κρανίου τόπος με ανεμογεννήτριες η χώρα-  θα πρέπει κάποια στιγμή να πάει σπίτι του.

Και είτε το έχουν καταλάβει τα ρομποτάκια του, που παίρνουν γραμμή καθημερινά διαστρεβλώνονας την πραγματικότητα, ήλθε η αρχή του τέλους.

Διότι η μη συμμετοχή των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στο πανηγυράκι του Μητσοτάκη και των βαστάζων του είναι μόνον η αρχή.
Τι να στηρίξουν, όταν μάλιστα είχε κάνει την αθλιότητα και έβγαλε προς τα έξω ότι τους τηλεφώνησε για να έρθουν, ώστε να πει αργότερα εγώ τους προσκάλεσα...
Αστειότητες αστείων πολιτικών.
Στην εκδήλωση δεν πρέπει να μετρήσουν ποιοι απουσίασαν. Αλλά ποιοι παρευρέθηκαν. Γιατί θα είναι λιγότεροι, πολλοί λιγότεροι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου