Κυριακή, Οκτωβρίου 06, 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Όλα ανοιχτά για παράταση - Πότε θα έχουμε τα αποτελέσματα Στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο της παράτασης στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.







 

 


Στην τελική ευθεία μπαίνουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στον ΠΑΣΟΚ.

Λίγο πριν τις 18:30 έγινε γνωστό πως έχουν ψηφίσει πάνω από 260.000 πολίτες. Αν και όλα κυλούν ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με πολύ μικρές καθυστερήσεις στα μεγάλα εκλογικά κέντρα.


Ωστόσο, επειδή συρρέει μεγάλος όγκος ψηφοφόρων, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι, με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δούκα, ζήτησε την παράταση του χρόνου λήξης της ψηφοφορίας.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δημάρχου Αθηναίων, «η παράταση κρίνεται επιβεβλημένη δεδομένου ότι υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και σχηματίζονται ουρές εκλογέων που ταλαιπωρούνται».Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην ψηφοφορία, ή παρατηρούνται σε κάποια εκλογικά κέντρα μεγάλες ουρές, το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση κάποιων λεπτών, ενδεχομένως μισάωρου, ή ακόμη και ώρας, είναι ανοιχτό.

Εάν αυτό θα γίνει καθολικά για όλα τα εκλογικά κέντρα, ή μόνο όπου υπάρχει πρόβλημα, θα αποφασιστεί.


Κομματικοί παράγοντες εκτιμούν πως η προσέλευση θα ξεπεράσει τις 270.000 που ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021. Όπως φάινεται, μάλλον θα επιβεβαιωθούν.
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πού βλέπουμε τα αποτελέσματα

Από τις 20:00 αναμένονται σιγά σιγά, τα αποτελέσματα ΠΑΣΟΚ σε διάφορα εκλογικά κέντρα -που δεχτούν λιγότερο κόσμο πχ σε επαρχίες- να βγουν. Για παράδειγμα σε κάποια μικρά νησιά ή κωμοπόλεις είναι πολύ πιθανόν από τις 20:00 το απόγευμα να γίνει η ενσωμάταωση για να δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα.

Από τις 21:00 θα έχουμε πιο ασφαλή αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα, εκτός από την ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (ΕΔΩ), που θα βγει κάποιος διαδραστικός χάρτης, μπορείτε να τα παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό στο iEidiseis.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου